anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara/ziua, TPU.
Am si eu o intrebare despre "dragoste", am 13 ani jumate, sunt un baiat de treaba, am vazut si eu azi pe strada o fata, jucandu-se cu mingea, era foarte frumoasa, era pe "gustul" meu, arara bine. Am trecut pe langa ea cu bicicleta, am vrut sa intru in vorba cu ea, sa ma joc si eu cu ea dar. Nu stiam cum sa-i spun, ce sa vorbesc cu ea, ce ar trebui sa fac in privinta asta? Vreau sa "cuceresc" fata aia happy

Si. O alta intrebare, dupa ce vorbesc cu ea, ii pot cere si numarul de telefon sau trebuie sa mai astept? Gen, sa o sun cand vreau sa iesim la o alta intalnire happy

Si mai am o intrebare, sper ca nu e stupida.
Daca imi fac o prietena, o pot aduce la mine acasa? De la anii astia, nu ma refer sa se mute neaparat, desii nu ar strica. Ma refer in vizita, sa vada unde stau, ne uitam la un film, ceva. Banuiesc ca parintii nu vor avea o problema, sa o aduc la mine si sa ma duc si eu la ea, doar suntem impreuna happy intreb asta cand voi fii cu cineva.

Cel mai bun raspuns primeste funda. Adica cel mai ajutator. Multumesc frumos, o seara/zii buna. Va salut, nu vreau jigniri, Nu-si au rostul.

Răspuns Câştigător
| StevenMetalhead a răspuns:

Hey ești chiar curajos frate happy. Deci hai să-ți zic așa pas cu pas ca să-ți fie mai clar.
1) În cazul fetiței cu mingea poți să te oprești și să-i zici.
- "Salut, hai să ne jucăm împreună cu mingea, volei de exemplu sau basket.
Dacă în caz că refuză nu te da bătut.
- Te temi că ai să pierzi?
- Te temi de mine? ( Lol )
Adică înțelegi care-i fișca? Trebuie să te simți liber și să nu depinzi prea tare de ea, spune-i așa cu este, ce ai vrea să faci cu ea și arată-i că de sine stătător și că nu te temi de ce se poate întâmpla. Ah da, caz foarte excepțional, dacă fata fuge de tine, în sens că doar pleacă, ajunge-o din urmă și vorbește cu ea în spatele ei. Arată destul de fun ))).
2) Cât despre telefon. Îi explici frumos " telefonul îl cer, pentru a concretiza întâlnirea, ora și data, înțelegi? ". Dacă ți-l refuză și îți propune Facebook sau mess, îi explici că nu prea stai pe rețele de socializare sau dacă totuși n-ai de ales o poți căuta acolo.
3) Cât despre acasa, ai intenții destul de bune, nu în sens că " o chem acasă să facem dragoste ". Ești bravo. Poți s-o chemi, dar deja când vă cunoașteți mai bine.

Astea-s sfaturile, sper că te-am ajutat, poți să mă mai întrebi ceva dacă nu-ți e clar. Succese!

3 răspunsuri:
| Thesimplecat a răspuns:

Ai 13 ani in plmmm

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru StevenMetalhead):

Multumesc, cred ca ma va ajuta sfaturile tale, cu placere pentru funda.

| SG1995 a răspuns:

1. Pai stii ca ii place sportul puteti vorbi despre asta.

2. Depinde in ce context il. ceri, sa nu pari disperat, dar da poti.
3. Cand zici acasa la tine nu te referi la sex nu? Tu ai 13, si presupun ca ea 11-12, deci nu ti-as recomanda sa faci sex de acum, mai asteapta vreo 2 ani, pana ai macar 15, si da o poti chema la tine, la un film etc., dar as recomanda sa nu fiti doar voi singurei acasa.