| maria999 a întrebat:

Simt ca nu mai pot. Sunt o persoana foarte sensibila care ma apropii foarte refede de oamenii. De 9 luni de zile sunt in tr-o relatie cu un baiat, dar totul merge din ce in ce mai prost. La inceput a fost frumos,dar cu timpul s-a schimbat radical, a incept sa-mi impuna reguli ( sa nu mai ies din casa, sa ma indepartez de toti prietenii, sa nu mai vorbesc cu nimeni), a inceput sa fie gelos din orice si foarte posesiv. I-am acceptat tot absolut tot, nu de putine ori m-a jignit si m-a injurat pentru ca in capul lui eu vorbesc cu altul. Il iubesc foarte mult pentru ca este primul meu prieten. Parintii mei nu il accepta si nimeni din familia mea,iar astazi s-a intamplat ceva. De dimineata i s-a parut lui ca eu primesc mesaje ( desi nu am primit niciun mesaj ) mi-a zis ca s-a auzit prin telefon si mi-a spus ca daca nu-i recunosc cine imi trimite mesaje v-a pune punct la relatie,iar eu i-am spus ca nu am ce sa-i recunos din moment ce nu am primit nimic. Nu stiu ce sa fac, a inceput sa ma injure, apoi desi nu-mi sta in caracter i-am spus si eu ceva la nervii despre familia lui ( nu obisnuiesc sa fac asta pentru ca nu-mi sta in carcater, dar chiar m-am enervat cand m-a facut curva si eu nu sunt asa). S-a enervat si l-a sunat pe unchimiu pentru ca are numarul lui si l-a mintit ca eu il sun cam de o saptamana si ca ii tot zic sa ma impac cu el si ca nu pot sa stau fara el ( unchiul meu stie ca sunt despartita de el ). Nu stiu ce sa fac pentru ca mama daca va afla se va enerva imi v-a lua telefonul, cat despre el nu stiu ce sa cred poate ca si-a gasit pe alta ciar nu stiu. Eu chiar il iubesc si nu stiu ce sa fac. Un sfat aveti sa-mi dati? Daca ma impac cu el cum s-o conving pe mama sa nu-mi ia telefonul pentru ca sigur v-a vorbi unchiul meu cu ea si se v-a enerva?

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BiancaLittleWitch01 a răspuns:

Nu stiu daca la el se mai poate chema iubire, stiu cum e, si eu am trecut prin asa ceva. Te pot asigura ca nu si-a gasit pe alta, daca era asa se despartea de tine, a intervenit monotonia la el, deci, din pacate sansele sunt slabe sa fiti la fel ca la inceput, cat despre mama ta, spune-i ca tu tii la el cu adevarat si ca e prima ta dragoste, incearca si explica-i exact ce simti, e mama ta, sigur te va intelege. Deci, succes, si sorry pentru situatia asta.

| HiTman08 a răspuns:

Lasa-l...nu meriti asa ceva...meriti o persoana la fel de sensibila ca tine.

| Doub a răspuns:

Te-a facut curva si mai stai cu el?rolling on the floor))))))). Scuza-ma ca iti spun, dar esti fraiera. Nu vezi ca isi bate joc de tine?laughing)

| corbulalbrosu a răspuns:

Este un PARANOIC GELOS. Fereste -te de el acum cand ai aceasta ocazie.Paranoia din creierul lui se va accentua/agrava cu timpul si viata ta va deveni un calvar. Unul care in acest stadiu al relatiei secomporta astfel este UN GUNOI,UN RETARDAT, UN JEG, nu poate fi numit om dara-mi-te iubit. Trezeste-te pana poti, pana mai ai timp, pana nu va fi prea tarziu.

| maria999 explică (pentru BiancaLittleWitch01):

Daca ai trecut prin asta cum ai putut sa treci peste ce ai facut? Ai putut sa uiti?

| RAY a răspuns:

Si tu esti sfanta si ala e dracu, cine stie de ce se comporta asa, eu nu ma bag dar adevarul e diferit sigur

| Lawliet14 a răspuns:

Da-i papucii!

| maria999 explică (pentru RAY):

Bine zici sa nu te bagi daca nu cunosti. Nu cred ca ma cunosti ca sa spui ceva despre mine. Nu sunt,, sfanta", dar nici nu vorbesc cu nimeni si nu-l insel.

| BiancaLittleWitch01 a răspuns (pentru maria999):

Am putut sa uit, am gasit un baiat care m-a facut sa trec peste

| Țoglă a răspuns:

Și măcar vârsta de ce nu ai scris-o?

| RAY a răspuns (pentru BiancaLittleWitch01):

Deja ai gasit un baiat care te-a facut sa treci peste? doamne ce fete sunt in ziua de azi

| Yay000 a răspuns:

Băi fato, trezeste-te! Nu trebuie sa suporti toate astea pentru ca il iubesti, daca nu merge renunţă si pleacă cât vezi cu ochii. Bădărani care sa te jigneasca ii găseşti la orice colţ. Gândeste-te ca. dacă acum e aşa, când poate veţi fi la casa voastră cum va fi?

| GeorgeMihai a răspuns:

Sa fie in bafta voastra...

| 1DeadMemories a răspuns:

Ti-a prins punctele slabe, stie unde sa actioneze.Violenta psihica si agresivitatea verbala sunt parte a unui abuz intr-o relatie. Acest abuz are ca idee de baza controlul lui asupra ta.O sa ajunga sa te invinovateasca pe tine de tot ce i se intampla lui.

Paraseste-l! Vezi-ti de viata ta si uita-l.

Bafta!

| jewnina a răspuns:

Cu cat o lungesti mai mult, cu atat vei regreta mai mult timpul pierdut, dar, na, pana nu te convingi singura, degeaba iti spun altii ceea ce este evident