Nu stiu daca la el se mai poate chema iubire, stiu cum e, si eu am trecut prin asa ceva. Te pot asigura ca nu si-a gasit pe alta, daca era asa se despartea de tine, a intervenit monotonia la el, deci, din pacate sansele sunt slabe sa fiti la fel ca la inceput, cat despre mama ta, spune-i ca tu tii la el cu adevarat si ca e prima ta dragoste, incearca si explica-i exact ce simti, e mama ta, sigur te va intelege. Deci, succes, si sorry pentru situatia asta.
Te-a facut curva si mai stai cu el?))))))). Scuza-ma ca iti spun, dar esti fraiera. Nu vezi ca isi bate joc de tine?)
Este un PARANOIC GELOS. Fereste -te de el acum cand ai aceasta ocazie.Paranoia din creierul lui se va accentua/agrava cu timpul si viata ta va deveni un calvar. Unul care in acest stadiu al relatiei secomporta astfel este UN GUNOI,UN RETARDAT, UN JEG, nu poate fi numit om dara-mi-te iubit. Trezeste-te pana poti, pana mai ai timp, pana nu va fi prea tarziu.
Daca ai trecut prin asta cum ai putut sa treci peste ce ai facut? Ai putut sa uiti?
Si tu esti sfanta si ala e dracu, cine stie de ce se comporta asa, eu nu ma bag dar adevarul e diferit sigur
Am putut sa uit, am gasit un baiat care m-a facut sa trec peste
Deja ai gasit un baiat care te-a facut sa treci peste? doamne ce fete sunt in ziua de azi
Băi fato, trezeste-te! Nu trebuie sa suporti toate astea pentru ca il iubesti, daca nu merge renunţă si pleacă cât vezi cu ochii. Bădărani care sa te jigneasca ii găseşti la orice colţ. Gândeste-te ca. dacă acum e aşa, când poate veţi fi la casa voastră cum va fi?
Ti-a prins punctele slabe, stie unde sa actioneze.Violenta psihica si agresivitatea verbala sunt parte a unui abuz intr-o relatie. Acest abuz are ca idee de baza controlul lui asupra ta.O sa ajunga sa te invinovateasca pe tine de tot ce i se intampla lui.
Paraseste-l! Vezi-ti de viata ta si uita-l.
Bafta!
Cu cat o lungesti mai mult, cu atat vei regreta mai mult timpul pierdut, dar, na, pana nu te convingi singura, degeaba iti spun altii ceea ce este evident