| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

sint de trei luni cu un baiat.Si la fiecare intilnire, vine cu cite un cadou neaparat.Ne iubim mult, dar... mie nu prea imi place sa mi se dea cadouri mai ales de la iubitul meu. Mi se pare, ca el se crede nevoit sa imi aduca cadouri, si ca il pun intr-o situatie dificila.Adica nu stiutiu, eu nu l-am rugat dar se prea cheltuie cu mine, imi propune multe cadouri si eu le refuz si el tot mie le cumpara.Aseara am avut o intilnire cu el si mi-a daruit un colier cu o inima, mi-a placut, si stiu ca gestul conteaza dar nu stiu cum sa ii spun sa nu se cheltuie cu mine atit de mult pentru mine e de ajuns sa ma iubeasca cum ma iubeste in prezent.

Ajutor!
P. S. Eu am 15 ani si el are 17, si ma mira simplu fapt ca nu e ca ceilalti baieti de virsta lui, care e cu o fata de o luna si le propune deja sa aiba relatii sexuale.Adica stau cu o fata numai pentru asta. El in schimb nu imi cere asta, si nu e cu mine pentru asta.Si pentru asta il iubesc!
Ma am momente in care incep sa ma supar si sa strig la el, ma priveste tace, eu termin de zis neplacerile pe care le am dupa aia tac si eu il privesc, el ma priveste eu cred ca acus incepe si el sa strige la mine dar el ma intreaba:Gata? Ai spus tot ce ai avut pe inima?
Eu:Ma rid dupa aia, ii spun-lasa-ma nu vb cu tine.
Si el ma saruta pe obraz si intotdeauna cind vede ca ma supar sau incep sa strig la el ma calmeaza, nu ca alti baieti care incep sa se enerveze mai tare si chiar sa loveasca unele fete.
Il iubesc pentru sufletul lui bun, pentru ca e dragut, pentru gropitele lui din obrajori, si pentru persoana lui! Dar nu am nevoie de cadouri.

Răspuns Câştigător
| alexutza1183 a răspuns:

Ai noroc sa ai un asa baiat langa tine, in locul tau i-as oferi tot ce vizeasa (bineinteles ce se poate, nu luna de pe cer)...si gesturile lui cu cadourile, eu consider ca el prin aceasta metoda doreste sa isi exteriorizeze sentimentel de iubire fata de tine.Ar trebui sa te bucuri... Unele fete nu primesc asa ceva nici dupa ani de relatie.
Gandeste-te ca tu pentru el esti o persoana speciala si consider ca l-ai rani daca i-ai spune sa se opreasca cu aceste atentii.
Este decizia lui.
Succes, sper ca ti-am fost de folos...

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si ce pot face eu pentru tine sa ii fur averea din casa asa nu iti mai cumpara cadouri sau ai alt plan?

| ignore a răspuns:

Spune-i ca tuh stai cu el pentru el nu pentru cadouri(Daca asta te face s te simti mai bine). dar daca el tot iti cumpara inseamna ca o face din placere nu din obligatiewinking.

| TitiDrLove a răspuns:

Ce frumos, bravo lui tongue

| Ionela78 a răspuns:

Pai spune-i cu calm s cat mai finut asa"uite, eu te iubesc foarte mult si stiu ca si tu ma iubesti.dar nu am nevoie de cadouri a sa o dovedesti! nu mai cheltui banii degeaba.nu spun ca nu imi plac, le ador dar ma simt eu cumva ca tot timpul imi iei cate ceva!"si vezi ce zice.asta e doar o idee.incearca sa mai spui si din inima ce iti vine pe moment! bafta!

| Ea12345 a răspuns:

Spune-i asta! Rar gasesti baiat ca el. Tine bine de relatia astahappy

| allyssa a răspuns:

Esti norocoasa daca e chiar asa cum il descrii tu. spune-i exact ce ai scris tu mai spus:ca il iubesti pentru ceea ce este el,pentru sufletul lui bun, si spune-i ca nu ai nevoie de cadouri, ca nu ai nevoie decat de el si de dragostea lui.ca nu e nevoie sa-ti cumpere cadouri(poate doar la ocazii mai speciale sau la ziua ta de nastere) si cu tu vrei doar sa te iubeasca si sa-si arate dragostea prin gesturi simple(sa te imbratiseze cand esti suparata,sa te faca sa razi cand iti vine sa plangi,sa te sarute,sa te tina de mana...). daca e atat de bun cum l-ai descris si nu e ca ceilalti baieti, atunci, cu siguranta va intelege si va renunta la cadouri inutile. love struck happy

| rosesonfire a răspuns:

Nu ii spune nimic. Daca iti cumpara mereu cadouri inseamna ca ii face placere happy
Nu ii strica placerea. Pup:*

| Mary_1523 a răspuns:

Spune-i asa cum este...ca il iubesti si fara cadouri