Când va apărea cineva pentru tine, oricât de mult ți-ai dori să îl ții la distanță, nu vei putea. Vei ajunge să te gândești la el, să te simți bine în preajma lui și să îți dorești să îl ai mereu lângă tine.Vei simți când e momentul.
Povestea ta e si povestea mea,ce sa spun speram, speram ca poate, poate se va intampla o minune sa se intample ceva diferit si nu o sa fim dezamagiti in iubire, ca dezamagirea e la randul zilei in toate in Romania, eu nici numai ma mir sincer mi indiferent, numai pune atata suflet fi indiferenta ca nu se merita daca vezi ca vrea ceva serios dar mare grija multe lume joaca teatru foarte bine asa ca nimic nu isi garanteaza ca nu vei vi, vom fi dezamagiti din nou
Oh god.te afli in aceeasi situatie cu mine. Si eu am fost ranita si am suferit din dragoste si nu prea am mai putut sa ma mai indragostesc de nimeni altcineva de frica sa nu mai sufar. Sincera sa fiu nu m-am chinuit sa fac nimic. Am lasat totul sa vina de la sine.Nu ai cum sa ''te faci'' sa iubesti din nou. Trebuie sa lasi timpul sa le vindece pe toate.
De exemplu, eu dupa ce am trecut printr-o despartire de un tip de care efectiv eram indragostita si il iubeam, am incercat sa ''fiu puternica'', sa nu imi pese si sa gasesc alt baiat de care sa ma indragosesc. (nu a mers) Asa ca trebuie sa astepti ziua in care te vei ''vindeca'', deoarece nu poti sa iubesti pe cineva daca tu deja suferi dupa altcineva. Succes in continuare!
Profita de timpul linistit pe care il ai. A fi singur poate sa fie extraordinar de placut si relaxant. Esti libera.
Vei simti singura cind va veni momentul. Nu e graba, nu forta.
E mai bine singura sau poti risca sa treci prin alte dezamagiri pana cand vei decide sa nu mai stii nimic de ei. Cand simti ca vrei sa stai cu unu si te face sa te simti bine o sa fie bine la inceput dar dupa o vreme te saturi de el si el de tine, va tine legati sexul in pat sau un copil, eu stau singur fara parinti si mi-e greu cu mancarea am un servici cu un orar dat peste cap dar imi convine cateodata si eu vreau pe cineva langa mine dar dupa aia zic ca nu merita si asa e viata https://www.youtube.com/watch?v=12S1PGAarVQ
Bună. Stai liniștită că ce-i al tau e pus de-oparte. Te așteaptă DESTINUL nu-ți face griji Readetot. Nu te grăbi, caută cu mare atenție si evaluează totul fără milă. O să vezi că atunci când te aștepți mai puțin o să vină acea iubire la care nici n-ai visat. Repet, nu te grăbi și caută atentă, nu-s mulți dar sunt destui băieți pe placul tău și dacă mai crezi și-n destin, ACEL BĂIAT este acolo undeva și-ți va ieși în cale la momentul potrivit.
Suntem rezultatul fostelor relatii, cu fiecare relatie ne permitem sa simtim mai putin si sa ne bucuram mai putin, pentru ca, cu fiecare relatie, intelegem cat de usor putem fi raniti si cat de vulnerabili suntem, in realitate. De aceea nu mai putem iubi ca prima data niciodata, pentru ca nu ne mai permitem asta.
Sfatul meu? Invinge frica si fugi si traieste! Frica de dezamagire e ca si frica de moarte, ca sa o poti controla trebuie sa intelegi ca te temi de inevitabil. Si cu cat incerci sa o eviti mai mult, cu atat mai mult o atragi catre tine. Iubeste, sufera, simte. Ai decat o viata la dispozitie, nu-ti irosi timpul fiindu-ti teama.
Da, sunt beat la 7.00 dimineata! Nici mie nu-mi pot explica cum.
Mai bine sa risti sa fi dezamagita decat sa nu incerci deloc. Cand intalnesti pe cineva sa nu gandesti prea mult in avans sa deschizi inima direct daca de asta e problema. Cine nu a suferit candva din dragoste? Experientele neplacute te intaresc si te ajuta sa mergi mai departe. E mai putin stress cand esti singur dar parca mai ai nevoie si de cineva cu care sa schimbi o vorba din cand in cand.
Daca e sa fim sinceri, orice pe lume, orice situatie, poate merge rau. Se poate sa-ti cada o caramida in cap, atunci cand te duci la magazin. Bineinteles ca se poate sa fii dezamagita in dragoste, dar atata timp iei lucrurile ca atare fara sa te grabesti, si te bucuri de orice clipa impreuna cu cel ales, fara sa te gandesti obsesiv la viitor, va fi bine. Pesimismul asta te va priva de la experiente placute, de la a cunoaste oameni noi. Crede-ma, iti spun din experienta, singuratatea nu e nicidecum o solutie
Gandeam si eu ca tine candva, dar la un moment dat am ales sa risc, si am cunoscut pe cineva minunat, cu care sunt si acum. Privind inapoi, imi dau seama ca acele clipe de dezamagire, de durere emotionala, merita. Momentele frumoase, sentimentele pozitive, le compenseaza pe cele negative.
Eu nu va inteleg e voi, fetelor. Voi daca aveti chef sa iubiti puteti la orice ora sa agatati un fat frumos, atata timp cat esti frumoasa si arati bine, ca fata e foarte usor sa ai parte de iubie, dragoste, pentru ca voi nu aergati disprate dupa noi, ci invers. E plin globul pamantesc de baieti frumoasi, nu dispera din asta, ca oricum mai devreme sau mai tarziu sigur vei gasi un baiat care sa te iubeasca, care va tine la tine deci ai rabdare, ca vin ei la tine nu trebuie' sa fugi tu dupa ei, doar ca sa ai grija pe cine "selectezi" intelegi tu. Bafta la baieti
Bun, şi cât de greu e să înţelegi că ea nu e nici frumoasă şi nici nu arată bine?
Ce nu înţelegi tu la fete, că ţi-ai răspuns singur.