| Kassandra00 a întrebat:

Sper sa ma puteti ajuta! Am o relatie de 1 an jumate persoana cu care sunt trebuie sa plece pe 25 in Anglia pentru 3 luni dupa care ma ia cu el. Imi este teama sa nu cunoasca pe altcineva sad sunt insarcinata si nu stie nu pot sa ii spun pentru ca nu stiu cum va reactiona sad ai nostri sunt plecati raman singura daca o sa afle nu va mai pleca si el are treburi de rezolvat in Anglia. Imi fac tot felul de filme ca ma inseala si ca o sa-mi spuna ca are pe alta si nu ma mai vrea. Ajutati-ma cu un sfat va rog frumos. Sunt gravida in 3 luni burta nu se vede tare. port bluze foarte largi! Sa fac avort? Imi e teama ca o sa ma lase pentru alta si voi ramane cu un copil sad

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Jesus, cum adica esti gravida in 3 luni dar nu i-ai spus inca?
Eu, in locul lui, m-as supara foarte rau pe tine sa aflu ca tu 3 luni de zile mi-ai ascuns faptul ca o sa am un copil.
Plus de asta, fata draga, daca ai deja 3 luni, problema avortului nici macar nu se mai pune. Ai depasit perioada posibila. Nici un doctor nu iti va face avort.
Cat despre toate aberatiile din capul tau, asa de putina incredere ai in el si asa de putin crezi ca te iubeste incat in 90 de zile gata, te lasa?
Si ba da, va pleca pentru acele 3 luni si daca esti gravida. Daca are lucruri de rezolvat acolo si e un om cu capul pe umeri, se va duce, isi va rezolva problemele si te va lua acolo pentru ca sa nasti acolo e de 786432894782 de ori mai bine decat aici.

9 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Spune-i neapărat acum situaţia să vezi daca e ok cu ideea sau nu. Dacă îţi spune peste 3 luni că nu se mai întoarce şi că el nu si-a dorit copilul ce o să faci? Nici nu inteleg de ce ai aşteptat atât până să îi spui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca esti insarcinata.

| Robi673547 a răspuns:

Buna ziua. Cred ca este necesara sa spuneti varsta dumneavoastra si a iubitului.

| Kassandra00 explică (pentru Robi673547):

Eu 18 si el 26. Parintii nostri sunt de acord...in plus abia asteapta un nepot

| Freya1 a răspuns:

Incearca sa nu iti mai aci filme in cap.
Spune-i ca esti insarcinata si atunci daca e sa faca ceva se va gandi de o mie de ori si poate chiar te va duce mai repede cu el si banuielile tale nu vor mai fi asa mari.
Spunele si alor tai. Avort la 3 luni oricum nu cred ca mai poti face.

| Emilian65 a răspuns:

Ar fi bine sa-i spui ca esti gravida. Este posibil ca atunci cand va veni acasa sa zica, ca nu esti gravida cu el, ci cu altul. Asa cum il suspectezi tu ca isi va gasi o alta fata in locul tau, poate tot asa te va suspecta si el pe tine.

| Ara997 a răspuns (pentru Kassandra00):

Spune i fata ca o sa fie tata! neaparat!
totul o sa fie ok ai sa vezi. lasa-l sa se duca cu treaba lui dar deschide i ochii ca are responsabilitati de acum!
multa sanatate ~!

| Robi673547 a răspuns:

Este bine sa ii spui acum.
Sa stie din timp.
Mult succes!

| Kassandra00 explică (pentru sofisis):

Iti multumesc din suflet... textul tau m-a facut sa i spun happy i am lasat un budy de bebe sub perna si eram la usa ...cand l a vazut a inceput sa planga si a stat toata ziua cu capul pe burtica. S a suparat putin ca i am zis tarziu dar acum e fericit si deja cumpara hainute. Iti multumesc din suflet