| 1234ANDREEA23456 a întrebat:

Bună...sper sa nu râdă nimeni, as ruga adimi sa le șteargă comentarii le daca ma ia la mișto cineva sau sa mă facă in toate felurile, ca deja ma simt rău vreau doar părerea,ei bine am cunoscut un băiat pe Instagram, primă dată am vorbit, nu ma atragea,dar după am continuat sa, vorbim inclusiv despre problemele mele cu părinții cu,si el ma ajuta sa numai fiu tristă si de atunci am început să mă îndrăgostesc de el,era foarte înțelegător și a zis ca vrea sa ma ia el de nevastă, după a început sa initieze tot felul de convorbiri video, și după începea sa îmi spună tot felul de lucruri cum că,eu sunt nevasta lui si că trebuie să imi stie corpul si sa îmi vadă sanii etc si ca,eu am zis nu ca nu pot,la început am refuzat, insa spund ca sunt nevasta lui ma obliga pe cameră, si era extrem de gelos, daca aveam la follow 1 băiat,ma lua cu întrebării despre el, slăbiciunea mea fiind,baietii gelosi,fiind îndrăgostita de el, am cedat si am facut tot ce a zis, după voia din ce in ce mai mult,si a lasat totul, dupa asta el a început sa ma ignore,dar nu imi mai zicea nici neața,i-am scris ca ma simt ignorată si el a zis să nu imi fac grij ca e tot aici. Inebunisem, ma simitam ultima femeie. după m.am uitat pe contul tatalui sau si am văzut că tatal lui a postat o fata care statea cu el in casa si a zis ca e nora familiei, am intrebat ce este cu asta si el a zis că nu este cu ea împreună, ca nu ii pasă de ea,ca ma vrea pe mine,ca o sa imi dea explicații imedia,eu nu voiam nici o explicație de la voiam sa ma despart si l-am jignit,dar dupa el a început sa mă amentie cu poze si etc ca le trimite la părinții mei, ne-am despărțit de el. Dar eu tot la el tin, ....nu înțeleg de ce tot tin la el după atât rau, i-am dat mesaje dar el nici seen nu îmi dă, nimic, am dat o grămadă de mesaje

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Spune urgent parintilor ce ai facut, fiindca pozele si videourile tale cu pasarica vor ajunge pe internet si vor fac einconjurul lumii, fiind ILEGAL.

Parintii vor lua atitudine legala si vor informa Politia, fiindca numai asa vor putea sa-l opreasca pe proxenetul sau pedofilul care te-a convins sa-i trimti poze, probabil uramarind sa te si violeze sau rapeasca si vanda pentru proxenetism, fiindca tu nu ai inca minte sa intelegi ca nimeni de pe fata pamantului nu te va lua din nevasta doar pentru ca esti tu o feita care i-ai trimsi poze cu pasarica.
Ai facut-o lata si acum ca sa poti rezolva problema trebuei sa spui imediat parintilro si samergeti impreuna la Politie sa arati tot ce ai comunicat cu acel proxenet/pedifil ca ei sa aiba dovada si sa-l prinda.

10 răspunsuri:
| IamJoKeR a răspuns:

Problema e ca el nu te merita, te agiti pentru cineva care doar voia decat sa profite de tine. Meriti ceva mai bun de atat!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Schema clasica in care se arată interesat, te face sa te îndrăgostești, apoi obține imagini compromițătoare, apoi șantaj.
Fii fericita că te ignora!

În primul rând spune-le părinților ce ai făcut. Ai încredere în ei. Nimeni altcineva nu îți vrea binele.

In al doilea rând, el nu poate publica imaginile cu tine. Exista legi in sensul asta. Părinții tăi pot lua măsuri legale.

In al treilea rând, învață din experiența asta și nu mai trimite niciodată nimănui imagini compromițătoare cu tine.
Ai avut noroc de data asta. Alte fete sfârșesc prin a fi traficate de la niste poze stupide.

Asculta-ti părinții. Adolescența este o vârstă dificilă pentru toată lumea.

| Robert2526 a răspuns:

Ai fost atat de naiva incat nu pot sa cred ca povestea ta este adevarata...

| 1234ANDREEA23456 explică (pentru Violleta2022):

Da,chiar e pedofil, ii place de o fata de 14 ani.

| 1234ANDREEA23456 explică (pentru Robert2526):

Nu am avut niciodată un iubit...

| 1234ANDREEA23456 explică (pentru 1234ANDREEA23456):

Sau contact sexual

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Din păcate ai dat peste un nenorocit de om, pe internet nu iti poti face prieteni adevarati, iar el daca a vrut sa iti vada sînii clar nu te iubeste nu tine la tine te a sedus cu vorbe frumoase si tu l ai crezut, acum suferi dar daca el continuă sa te ameninte fa i plingere la politie si blocheaza l sau schimba ti numarul ca sa numai dea de tine, tu ce varsta ai dar el?

| Robert2526 a răspuns (pentru 1234ANDREEA23456):

Oricum asta e, mergi inainte, nu te mai stresa cu asta ca nu e mare lucru. ai gresit dar toti gresim.

| Violleta2022 a răspuns (pentru 1234ANDREEA23456):

Atunci sper sa fie prins si sa infunde puscaria, inainte sa te nenoroceasca!

| Rux04 a răspuns:

Bună. Te-a folosit. Sfatul meu este să vorbești cu părinții și să mergeți la poliție! Oricând poate să pună pozele și videourile pe internet.