Sunt 2 variante:posibil sa vrea sa va despartiti sau i s-a intamplat ceva si nu poate vorbi cu tine despre problema respectiva.Asteapta un semn de la el in urmatoarele zile, daca nu iti va da poti sa ii dai un sms si sa ii spui ca daca nu vrea sa va intalniti sa vorbiti te va pierde, va veti desparti daca ii pasa de tine cu siguranta ca va dori sa te vada! Take care
Buna Anonim2_2430 :*
Poate ca are o problema mai grava si nu vrea/poate sa vorbeasca despre asta. Propune-i sa va vedeti, spune-i ca esti ingrijorata, ca vrei sa-l ajuti, ca orice ar fi o sa-l susti. Incearca sa-l incurajezi chiar daca nu stii despre ce este vorba si poate o sa-ti spuna. Bafta!
E ceva necurat fie tea inselat si e rusine sa dea ochii cu tine satu i sa interzi. take care
Sorry...dar cel mai probabil vrea sa-ti dea papucii.
Totusi mai incearca sa vezi ce are poate are o problema din care nu stie cum sa iasa.
Nu pot sa cred,asa degeaba, esti sigura¿dar ce zic ca asa ceva am patit si candva in trecut si nu stiu nici azi ce a fost, asa ca...
Am trecut si eu prin asta dar era la fel.Cand il intrebam ce are se enerva si tipa la mine. Abia atunci cand i-am spus ca vreau sa punem punct ca nu mai putem continua asa a inceput sa imi spuna ce are pe suflet... Incearca sa il lasi 2-3 zile si daca nu isi revine trimite`i un sms si spune`i ca te retragi dar ca oricand va fi dispus sa vorbeasca, tu vei fi acolo sa il asculti si sa ii fi alaturi
Da califlor, asa dintr-o data s-a inchis in el... voi v-ati mai impacat? sunt atat de trista, nu stiu ce sa mai fac