anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

stateam acum cateva zile in parc cu un prieten. Ii place de curand o fata si m-a intrebat daca stiu vreun mod sa o convinga sa fie iubita lui. Ea spune ca nu este gata deocamdata pentru o relatie. Asadar, voi ce spuneti? Ce il sfatuiti sa faca? PS: Vlad nu are cont TPU si de aceea m-am gandit ca eu sa postez intrebarea aici.

Răspuns Câştigător
| silviutzu97 a răspuns:

O funda nu imi dai?big grinbig grin

8 răspunsuri:
| silviutzu97 a răspuns:

Pana la urma totul depinde de ea! Sa incerce poate o convinge, ca pana la urma "dragoste cu sila nu meregewinking"

| CosticaShtrengarul a răspuns (pentru silviutzu97):

Detaliaza te rog! Nu exista nicio metoda sa o convinga ca ea ESTE gata pentru o relatieee?

Nu ai o idee concreta? big grin big grin big grin sa o convinga ca ea ESTE gata? big grin

| silviutzu97 a răspuns (pentru CosticaShtrengarul):

Intreab-o de ce nu e gata de o relatie! Si cati ani are de nu e gata? Vezi si tu!winking

Are 15 ani si a intrebat-o si ea a zis ca nu se simte destul de matura pentru p relatie. Ce ar putea face prietenul asta al meu?

| silviutzu97 a răspuns (pentru CosticaShtrengarul):

Nu e pregatita asta elaughing Nu poti sa o faci sa il placalaughing! Oricum sunt sigur ca asta e doar in mintea ei nah, ce poti sa faci. Sa fie ma insistent si poate reuseste! P.S scuze ca nu am raspuns mai devreme da' mi s-a stricat PC

Nu ieste absolut nimica! Iti multumesc pentru raspunsuri! Trebe sa i le arat si lu Vlad.

Ba da scuza-ma! nu stiu cei cu minee azi!