Buina, pai poti face tu ceva ca sa dispara monotonia, e posibil din iubire pentru tine sa fi renuntat la acea fata, dar e de asemenea posibil sa fie fals si sa iti dea tie de inteles ca a facut-o ca te-a iubit si de asta a renuntat la ea, incearca sa vb cu el si sa vezi cum sta treaba, si ce ramane de facut.
Ca a renuntat la cineva pentru tine, poate fi o problema ca, s-a plictisit de fata respectiva si a cautat o prospatura. Dar daca zici ca deja apare monotonia intre voi, se pare ca baetasul respectiv, se plictiseste cam repede de prietenele sale.
De ca v-ar barfi lumea, ce are cu voi, daca sunteti un cuplu, si tineti intr-adevar unul la altul, acest lucru n-ar trebui sa va influienteze negativ.
Nu te lega definitiv de acest baiat, studiaza-l, vezi "ce-i poate pielea", cum se poarta cu tine, tine la tine, nu asa chestionandu-l ci, observand din gesturi, din vorbe si mai ales din fapte, daca te iubeste. In caz afirmativ, nu ai de ce sa-ti faci probleme, daca si tie iti place de el si iti doresti sa fiti impreuna.
Eu iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si, sa ai parte de o dragoste impartasita pentru ca, acest este lucrul cel mai important intr-o relatie.
Daca a renuntat la cineva pentru tine inseamna ca are sentimente puternice fata de tine, tu ar trebui sa ii captezi atentia, daca aveti o relatie care implica si patul ai putea sa-l surprinzi printr-o tinuta foarte sexy, o masa romantica, daca sunteti la inceput sa-ti schimbi look-ul, sa-i oferi ceva ce-si doreste de mult, etc, de iubit cred ca te iubeste insa cred ca s-a obisnuit prea mult cu tine incat tu crezi ca si-a schimbat sentimentele.Succes!
Sunt compet de acord cu mariana.
Faptul ca a renuntat la o fata pentru tine nu inseamna neaparat dovada de dragoste. Poate insemna ca este genul acela de baiat superficial pentru care nu merita sa lupti.
Daca el a fost in stare sa lase o fata pentru tine, nu te gandii neaparat ca te iubeste sau ca tine la tine... Gandeste`te ca te poate lasa si pe tine pentru alta fata, ca doar e obisnuit...