| ticaela a întrebat:

stiu ca am mai pus intrebarea, dar am nevoie de raspunsuri... De la inceputul anului a venit la noi in scoala un tip simpatic. La inceput nu il bagam in seama, dar pana la urma am inceput sa il plac foarte mult. Problema este ca sunt foarte rusinoasa si nu imi permit sa ma bag in seama cu el. I-am gasit adresa de facebook (nu l-am bagat la prieteni ), dar dupa cum se pare nu cred ca s-ar uita dupa mine, eu sunt o fata normala, iar el are o multime de prietene pitzipoance...

Diferenta de varsta nu este mare, el fiind doar cu 9 luni mai mare decat mine. Ce sa fac ca sa ma observe (in afara de a vorbi cu el), sa incerc sa il bag la prieteni pe facebook?

Răspuns Câştigător
| xAnDrAx a răspuns:

*nerduna...nu incerca sa il bagi la friends fiindca o sa isi dea seama ca il placi si dupa sa nu faca misto...mai bine incerci sa te bagi in seama cu el fara a parea penibilasad fi tu insatihappy comporta`te normalsmug Bft:X

5 răspunsuri:
| Karisma a răspuns:

Salut draga.crede-ma caci nici eu nu sunt indrazneata sunt la fel ca tine:rusinoasa.Incearca ca vorbesti cu el dar nu-i spune direct ca-l placi ca poate sa reactioneze diferit.Cit despre virsta e normala. Eu zic sa-l adaugi in lista de prieteni si sa comunici cu el, fii prietenoasa. Funda?

| Lonelygirl a răspuns:

De ce tot cautati un mijloc anume, cum ar fi facebook-ul? Du-te si spune-i in fata ce ai de spus rolling eyes. Daca simti nevoia sa zici : azi arati minunat, imi place nu stiu ce ( ex.). Nu moare nimeni daca ii faci un compliment, fa-ti curaj, dar mai intai ...vezi ce fel de persoana e.

| IngerAlb a răspuns:

De acord cu SyLvYuTzU.Scapa de timiditate,si eu eram timida,si imi placea de un baiat pe care l-am vazut in autobuz laughing l-am adaugat pe facebook, pentru ca am aflat numele lui, si faci cunostinta cu el.

| trifescugabriela a răspuns:

Da, baga-l la prieteni!

| SyLvYuTzU a răspuns:

Eu te sfatuesc sa al bagi la prieteni si daca ai o prietena sau colega ceva sa o rogi pe ea daca e mai indrasneata sa incerce ea sa te combine cu el! Sper sa te ajute raspunsul meu! Funda?