Nup nup si nup, daca toata lumea stie atunci zi :Mai bine ignor idiotenia,, si pleci cu fruntea sus. copilu ala copac ii numa un mucos. da-i pace, nu-i singurul baiat de pe pamant si nu o sa cada cerul pe pamant ca vrei sa-l uiti.
Firul rosu nu exsista intre voi doi(firul rosu ii un fir imaginar care uneste doua persoane prin destin )
Sper ca te-am ajutat
The End
Ai scris prea mult si prea prost gramatical ca sa-mi pierd timpul citind! Is curioasa cine e curajosul care o sa reziste pana la ultima propozitie Iti spun doar ca suferi de nebagare in seama si atunci cand vb unu cu tine crezi ca te place Stai departe de el, de toata familia lui ca e cel mai bine!
Mda, sti, puteai sa scurtezi "romanul" asta intr-o intrebare de genul : "Cum pot sa nu mai tin la un baiat care nu ma place?" pentru ca el NU te place , aici e marea problema. Dar sti ce te sfatuiesc eu pe tine? Sa lasi frumusel baietii in pace si sa aprofundezi gramatica limbii romane
Doamne.dupa ce ca ai scris mult ai mai scris si gresit oricum...parerea mea: nu te place. so...lasa-l!
Iti dau un sfat. data viitoare formuleaza intrebarile mai corect gramatical, scurte si la obiect
Aiii de capu` meu)
cat amm stat sa citesc:O
nu te place?"Ceau puiu`" si gata)
Frate cat de nesimtiti puteti sa fiti faceti TPU de rusinee ...Vai de voi nu vai de mine ca tot nu ati inteles nimic. Iesiti fratilor retrage-ti-va aici se dau sfaturi voi faceti de rusineee
linarkfts întreabă: