| JBfan9093 a întrebat:

Stiu ca s-ar putea sa para o prostie, dar eram super exkitat si voiam sa fac ceva.asa ca mi-am bagat-o in blender... nu era in priza, insa cand am inceput sa i-dau, dar m-am taiat foarte rau pe tot penisul. ce sa fac? nu vreau sa merg la doctor, va rog ajutOorrr

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce dracie de blender ai tu acasa dar oricum. du'te la farmacie si cerei lu tanti aia betadina si alifie de galbenele.
Te dai mai inati cu betadina, iti speli jucaria si dupa te dai cu alifie pe taiatura.
Merge pe pielea de pe antebrat creedca merge si pe aia de pe (p)bulan oricum in viitor incearca faza aia din american pie o soseta umpluta cu lubrifiantlaughing.

14 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Bai, asta e o faza de tot rahatul. Nu ai cum sa faci asa ceva, e imposibil, au sisteme de protectie, e o intrebare pusa la panarama.
Pe viitor daca tot te gandesti sa ti-o tai, du-te la doctor.

| JBfan9093 explică (pentru raspunz):

E blender de-ala in forma cilindrica, la care daca ii scoti lamele e un fel de fleshlight

| raspunz a răspuns:

E cea mai stupidă chestie pe care am auzit-o, fără supărare.
Îmi aduce aminte de un standup cu Teo de la Deko Cafe, "băga-mi-aș p%#@'n blender"... Nu e o idee bună.

| inger02 a răspuns:

Pffff. esti nebun? du-te de urgenta la doctor. pentru ca daca nu te vei duce vei face o infectie. dati cu crema de galbenele o gasesti in farmacie e buna. dar tot trebuie sa te duci la doctor. pentru ca e grav

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Bine ca nu ti-ai bagat penisul in masina de tocat ca ar fi fost alta treaba.

| Bogdan1o a răspuns:

Cum te-ai taiat...ti-a curs mult sange...cand a fost asta? cati ani ai?
trebuie sa mergi la doctor, e cel mai bine, daca vei face o infectie vei avea probleme si mai mari, nu pot sa-mi imaginez ce ai avut in cap cand tiai bagat penisul in blender... DUTE LA MEDIC!

| raspunz a răspuns (pentru Bogdan1o):

Du-te la medic. Nu "Du-te".

| gabytz18 a răspuns:

Daca se mai tine putin, tai-o de tot laughing)
Glumesc frate, inca sper sa nu fie bune, singura solutie e sa te duci la dosctor.

| Salut123 a răspuns:

Ma doare pl nu mai cand ma gandesc la astarolling on the floor)cum sa o bagi ma in blenderrolling on the floor)))bine dracu ca nu ai bagat-o in masina de tocat carnerolling on the floor)du-te la doctor daca nu nu vrei sa ramai fara

| Becanee a răspuns:

Auzii la el din cauza ca era excitat a bagat-o in blender.rolling on the floor)))). Intai sa te duci la un psihiatruwinking si dupa aia la spitalrolling on the floor)))))

| Invatatoru a răspuns:

Daca tia curs sange in blender Beal repede pana nu se expira

| justinjuss a răspuns:

Bai omule cum sa-o bagi in blender nu ai minte deloc du-te la doctor daca nu vrei sa se infecteze sa sa nu poti sa mai faci nimic niciodata, si pe viitor incearca si tu altceva da nu blenderul.

| BibilichossVonCherr a răspuns:

Data viitoare baga-l in mixer o sa simti o senzatie unica!smugsmug merita sa incerci!big grin