Nu stiu ce dracie de blender ai tu acasa dar oricum. du'te la farmacie si cerei lu tanti aia betadina si alifie de galbenele.
Te dai mai inati cu betadina, iti speli jucaria si dupa te dai cu alifie pe taiatura.
Merge pe pielea de pe antebrat creedca merge si pe aia de pe (p)bulan oricum in viitor incearca faza aia din american pie o soseta umpluta cu lubrifiant.
Pffff. esti nebun? du-te de urgenta la doctor. pentru ca daca nu te vei duce vei face o infectie. dati cu crema de galbenele o gasesti in farmacie e buna. dar tot trebuie sa te duci la doctor. pentru ca e grav
Bai omule cum sa-o bagi in blender nu ai minte deloc du-te la doctor daca nu vrei sa se infecteze sa sa nu poti sa mai faci nimic niciodata, si pe viitor incearca si tu altceva da nu blenderul.
Bai, asta e o faza de tot rahatul. Nu ai cum sa faci asa ceva, e imposibil, au sisteme de protectie, e o intrebare pusa la panarama.
Pe viitor daca tot te gandesti sa ti-o tai, du-te la doctor.
Daca se mai tine putin, tai-o de tot )
Glumesc frate, inca sper sa nu fie bune, singura solutie e sa te duci la dosctor.
Bine ca nu ti-ai bagat penisul in masina de tocat ca ar fi fost alta treaba.
Cum te-ai taiat...ti-a curs mult sange...cand a fost asta? cati ani ai?
trebuie sa mergi la doctor, e cel mai bine, daca vei face o infectie vei avea probleme si mai mari, nu pot sa-mi imaginez ce ai avut in cap cand tiai bagat penisul in blender... DUTE LA MEDIC!
Auzii la el din cauza ca era excitat a bagat-o in blender.)))). Intai sa te duci la un psihiatru
si dupa aia la spital
)))))
E cea mai stupidă chestie pe care am auzit-o, fără supărare.
Îmi aduce aminte de un standup cu Teo de la Deko Cafe, "băga-mi-aș p%#@'n blender"... Nu e o idee bună.
Ma doare pl nu mai cand ma gandesc la asta)cum sa o bagi ma in blender
)))bine dracu ca nu ai bagat-o in masina de tocat carne
)du-te la doctor daca nu nu vrei sa ramai fara
Data viitoare baga-l in mixer o sa simti o senzatie unica! merita sa incerci!