| Allina18 a întrebat:

sunt Alina si as avea si eu o intrebare pentru majoritatea persoanelor, fete sau baieti. Eu am 18 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala nu pentru ca n-as fi avut ocazia ci pentru simplu fapt ca n-am fost pregatita si nu eram indragostita. Voi baieti, daca cunoasteti o fata si sunteti impreuna si dupa un timp de relatie va spune ca la varsta asta e inca virgina, ce parere aveti? Pe mine ma inspaimanta faptul ca ar putea avea o reactie negativa. Fara raspunsuri aiurea, va rog frumos.

8 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Să aibă o reacție negativă? De unde ai mai scos-o și pe asta...
Cel mult reacția lui va fi una de mirare. Dacă totuși este să meditezi la o posibilă reacție.
Sfatul meu ar fi să nu iei în considerare păreorologii experți în femei. Unii vor femei experimentate, altele virgine, altii inca nu si-au inceput nici ei viața sexuală.
Dacă este să îti incepi viata sexuală, o faci pentru că simti nevoia atat fizic, de a elimina tensiunea sexuala cât si emotional, atunci cand se crează o conexiune intre tine si o altă persoană.

| Purec a răspuns:

Depinde mult si de baiat, dar daca te iubeste, in mod normal ar trebui sa aiba o reactie pozitiva si sa fie mandru ca esti virgina. Totusi pot exista si exceptii happy

| Azµre a răspuns:

Ce băiat mai este acela dacă comentează? Deja e cel mai josnic om de pe pământ dacă răde de treaba asta sau se desparte de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata ce se culca cu un baiat intainte de casatorie, denota un caracter slab, de curva.
Curvele ce s-au culcat cu baieti inainte de casatorie, au tendinta de a le stigmatiza pe cele casate, ce si-au pastrat puritatea pana in momentul casatoriei, iar baietii, de multe ori, pentru a le comvinge sa se culce cu ei, folosesc tertipul miselesc de a le ironiza ca pana la aceasta varsta au ramas virgine.
Virginitatea este o cinste, o coroana, nu o rusine, ceea ce face SA PARA o rusine sunt tocmai comentariile celor/celor fara rusine care vor sa intoarca mizeria lor in ceva bun prin a face sa para binele ca ceva rau.
Dumnezeu sa te binecuvinteze! happy

| adriang95 a răspuns:

Eu nu pot zice altceva decât jos pălăria! Ai tot respectul meu pentru că te-ai păstrat astfel, că ai gândit bine spre deosebire de muuulte fete ce au regretat după, dar cum fiecare e unic, fiecare poate reacționa altfel, deci un răspuns sigur nu îți poate da nimeni. Depinde de persoană...

| tzus a răspuns:

Daca gasesti unu care comenteaza asa ceva dai o geanta dupa cap laughing

| darnme a răspuns:

Sunt fata si iti pot spune ca un baiat ar gasi admirabil acest lucru si te-ar considera speciala.

| Iamtellingyoutherightanswer a răspuns:

Niciun băiat cu capul pe umeri n-ar avea o reacţie negativă. Fiecare băiat,în sinea lui,preferă să aibă o fată virgină lângă el,să fie el primul.N-ai de ce să-ţi faci griji, numai să-ţi găseşti persoana potrivită, care să merite şi să te merite. Felicitări pentru performanţă, nu multe sunt ca tine, la 18 ani!