Mda... te inteleg (cam asa a fost si cu mine cand mi-a zis de un tip pe care cica ii se parea dragut si ca orice om normal l`am cautat pe facebook si cand l-am vazut -Doamne fereste- sa mor acolo nu alta acum rad, dar atunci imi venea sa ma dau cu capul de pereti. si am si o ''pasiune'' cam nesimtita, cum ar zice unii, sa sparg parole de mess si am vazut ce nu cam trebuia ), ma rog o sa iti treaca sper, mie da, mai ales ca nu am mai vorbit cu ea de o luna, dar uneori ma mai uit peste mesajele cu ea si ma cam intristez gandindu-ma cum stateam atunci pana noaptea tarziu sa vb, incearca sa te gandesti la altceva si o sa treci peste
Si mie mi s-a intamplat la fel..nici acum dupa 2 ani, nu am trecut peste.dar oricum iti doresc succes, sa nu suferi
Invata-ma si pe mine aceasata pasiune nesimtita(cu parolele)
Scuze ca iti raspund abia acum, dar nu am mai intrat pe TPU de ceva vreme ) nu zic ca sunt mare hacker, ca inca nu ma descurc cu chestii din alea, dar ma gandesc sa inavat...eu procedez asa: folosesc intrebarile de securitate de la cont (sti tu, alea cand ti-ai uitat parola). Daca incerci si vezi ca nu sti raspunsul, intreaba-i tu care e ) dar mai discret si le spui ca voaia sa stii asa ca fapt divers, sa nu te dai de gol
lexyy întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: