anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 14 ani si sunt in clasa a 7-a.Este la scoala o fata in clasa a 5-a care ma atrage putin.Nu am mai vorbit cu ea deloc. Spuneti-mi cum sa ma bag cu ea in seama.Ce ar trebui sa ii spun la inceput? Dupa cat timp ar trebui sa o chem in oras? Vreau raspunsuri DETALIATElaughing.

~~~FUNDA~~~

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ai nicio sansa, ea este prea matura si prea frumoasa fata de tine.

| En3Rgi a răspuns:

Tu:Buna!
Ea:Buna!
Tu:Ce faci?
Ea:Bine, tu?
Tu:Bine, uite voiam sa te intreb daca vrei sa vi azi pe afara...(daca iti raspunde nu stiu daca vin sa incerci si tu sa o convingi...)Dupa incepi sa vorbesti din ce in ce mai des cu ea si la scoala si la telefon si dupa ce va imprieteniti foarte bine o inviti si tu in oras..Nu fi timid.Bafta!

| asdfghjklasdfghjklqwertyuiop a răspuns (pentru En3Rgi):

Deci crezi ca una de 12-13 ani va iesi cu unu pe care nu il cunoaste afara?

| En3Rgi a răspuns (pentru asdfghjklasdfghjklqwertyuiop):

Pai ce vrei sa zici ca nu pot face cunostinta? Daca lui ii place de ea de ce sa nu incerce?

| val31989 a răspuns:

Buna.Pai avind in vedere ca e mai micuta, si tu mai mare...cand o vezi la o pauza, intra cu ea in vorba, intreab-o ce face..Esti baiat, ce dracu laughing nu gasesti ce sa-i spui?

| addelyna2014 a răspuns:

E prea mica pentru tine, fara suparare. e o fetita

| Danielle3232 a răspuns:

Cel mai bine este sa o surprinzi si sa incepi sa vorbesti cu ea si cu fetele care stau cu ea, este inca in a 5-a si nu trebuie sa o sperii sau sa-i dai prea multe sperante. Apoi ar fi cazul sa o surprinzi cind e singura si sa o intrebi ce-i place sa mergeti amindoi acasa si cam peste o saptamana sa o intrebi daca a vazut filmul... ( filmul care a aparut la cinematograf) si sigur ea o sa-ti spuna ca nu l-a vazut, si atunci vine momentul cind o inviti♥
Si tine minte un lucru - totul fa treptat, nu te grabi in asa lucruri!
Succese mari!

| jaqquas a răspuns:

Simplu.Cere-i id de mess. daca ti-l da poate ai o sansa mica.Ar putea insemna ca te place.

| TamasTyphoon a răspuns:

Dupa parerea mea mai asteapta. fata are in jur de 12-13 ani..nu cred ca la varsta ei, ii sta gandul la o relatielaughingfara suparare...big grin, dac chiar vr s-o cuceresti fi u insuti...fa cum crezi u ca e mai binebig grin bafta!happy