Tu:Buna!
Ea:Buna!
Tu:Ce faci?
Ea:Bine, tu?
Tu:Bine, uite voiam sa te intreb daca vrei sa vi azi pe afara...(daca iti raspunde nu stiu daca vin sa incerci si tu sa o convingi...)Dupa incepi sa vorbesti din ce in ce mai des cu ea si la scoala si la telefon si dupa ce va imprieteniti foarte bine o inviti si tu in oras..Nu fi timid.Bafta!
Deci crezi ca una de 12-13 ani va iesi cu unu pe care nu il cunoaste afara?
Pai ce vrei sa zici ca nu pot face cunostinta? Daca lui ii place de ea de ce sa nu incerce?
Buna.Pai avind in vedere ca e mai micuta, si tu mai mare...cand o vezi la o pauza, intra cu ea in vorba, intreab-o ce face..Esti baiat, ce dracu nu gasesti ce sa-i spui?
Cel mai bine este sa o surprinzi si sa incepi sa vorbesti cu ea si cu fetele care stau cu ea, este inca in a 5-a si nu trebuie sa o sperii sau sa-i dai prea multe sperante. Apoi ar fi cazul sa o surprinzi cind e singura si sa o intrebi ce-i place sa mergeti amindoi acasa si cam peste o saptamana sa o intrebi daca a vazut filmul... ( filmul care a aparut la cinematograf) si sigur ea o sa-ti spuna ca nu l-a vazut, si atunci vine momentul cind o inviti♥
Si tine minte un lucru - totul fa treptat, nu te grabi in asa lucruri!
Succese mari!
Simplu.Cere-i id de mess. daca ti-l da poate ai o sansa mica.Ar putea insemna ca te place.
Dupa parerea mea mai asteapta. fata are in jur de 12-13 ani..nu cred ca la varsta ei, ii sta gandul la o relatiefara suparare..., dac chiar vr s-o cuceresti fi u insuti...fa cum crezi u ca e mai bine bafta!