Dupa parerea mea mai asteapta. fata are in jur de 12-13 ani..nu cred ca la varsta ei, ii sta gandul la o relatiefara suparare..., dac chiar vr s-o cuceresti fi u insuti...fa cum crezi u ca e mai bine bafta!
Cel mai bine este sa o surprinzi si sa incepi sa vorbesti cu ea si cu fetele care stau cu ea, este inca in a 5-a si nu trebuie sa o sperii sau sa-i dai prea multe sperante. Apoi ar fi cazul sa o surprinzi cind e singura si sa o intrebi ce-i place sa mergeti amindoi acasa si cam peste o saptamana sa o intrebi daca a vazut filmul... ( filmul care a aparut la cinematograf) si sigur ea o sa-ti spuna ca nu l-a vazut, si atunci vine momentul cind o inviti♥
Si tine minte un lucru - totul fa treptat, nu te grabi in asa lucruri!
Succese mari!
Buna.Pai avind in vedere ca e mai micuta, si tu mai mare...cand o vezi la o pauza, intra cu ea in vorba, intreab-o ce face..Esti baiat, ce dracu nu gasesti ce sa-i spui?
Tu:Buna!
Ea:Buna!
Tu:Ce faci?
Ea:Bine, tu?
Tu:Bine, uite voiam sa te intreb daca vrei sa vi azi pe afara...(daca iti raspunde nu stiu daca vin sa incerci si tu sa o convingi...)Dupa incepi sa vorbesti din ce in ce mai des cu ea si la scoala si la telefon si dupa ce va imprieteniti foarte bine o inviti si tu in oras..Nu fi timid.Bafta!
Deci crezi ca una de 12-13 ani va iesi cu unu pe care nu il cunoaste afara?
Simplu.Cere-i id de mess. daca ti-l da poate ai o sansa mica.Ar putea insemna ca te place.
Pai ce vrei sa zici ca nu pot face cunostinta? Daca lui ii place de ea de ce sa nu incerce?