| Valentin9992 a întrebat:

Buna

Sunt băiat am 19 ani și mă simt singur și pe alta parte ma simt și aiurea tare de tot

Vreau să-mi fac o relație doar că nu sunt foarte responsabil

Nu sunt genul care sa alerge după femei de nebun, doar că eu recunosc că nu sunt un tip matur, sunt la facultate la 400km distanță de casa,sunt ajutat de părinți cu bani

Problema aici nu ar fi că arunc eu banii pe prostii sau că beau și chestii din astea

Problema e în sine cu mine, nu sunt învatat cu viața de,, adult"

Când am făcut 18 ani am dat de permis și am fost prost tare mă încurcam cu actele pe acolo, am pica și sala de 2 ori pentru că nu învățăm..acum nici măcar nu mai conduc

Am o oarecare frica de acte,de tot ce tine de viață de adult,mai ales pe viitor,de chirii,credite la banca,facturi, tot tot.

Va întrebati ce treabă are chestia asta cu relațiile?

Pai eu știu ce prost sunt și nu vreau sa fiu povara unei fete în relație de asta nu știu cum sa abordez situația, nu știu să fac nimic sunt praf

Simt nevoia sa am pe cineva langa mine dar mă simt aiurea că sunt bărbat și trebuie să știu atâtea chestii..atâtea acte, atatea lucruri și asta mă împiedica

În vara fac 20 de ani și vreau să mă dau pe brazda sa gândesc ca un adult

Va întrebati de ce am pus întrebarea?

Pai eu vreau să-mi spuneți ce pot face

Mi-am dat seama că viața e foarte grea și vreau să știu cum sa abordez situațiile

Daca as fi într-o relație cu o fata și pe viitor vom locui împreuna..pai eu ce fac?

Sunt atât de praf..nici nu știu unde se pot plăti facturile..nu știu cum fac părinții mei atâtea chestii

Cine mă învata pe mine în viața cum și unde plătesc facturile? Cine mă învata unde și cum fac un credit?
Cine mă învata cum Îmi iau un apartament în chirie?

Bine..nu vreau sa se înteleaga că trebuie musai sa fiu eu învatat de cineva, dar totuși cum învăț să fac astea?
Mie mi-ar fi rușine să stau într-o relație cu mine daca eram fata

Va rog ajutați mă

Eu vreau să mă schimb dar nu știu cum, nu mai vrea sa fiu așa
Vreau sa fac pasul de la adolescent la adult

Vreau sa am aceste 2 lucuri
Relație și să fiu matur.

Cum fac? mă prinde vârsta de 20 de ani și nu știu nimic

Cred că mi se trage sigur din copilărie, acasă eram băiatul mamei, îmi făcea toate poftele

Va rog ajutooor

3 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

Muncește cinstit și o să ai banii, și cautăți o fată care are același principiu ca și tine.

| RAY a răspuns:

Maturizarea cel puțin în cazul meu a venit când m-am trezit singur pe lume, când numai aveam pe nimeni + că am și adhd + depresie + anexitate dar am reușit pas cu pas, mergând la o clinica unde am avut parte de specialiști care mi au dat tratament și am început sa folosesc remander să îmi amintească de plata facturilor, dar îți spun maturizarea vine când nu ai de ales

| Kufu95 a răspuns:

În primul rând, eu zic să lași întrebările astea, că e clar că tu deocamdată nu ești pregătit pentru o relație, să nu te mai gândești la așa ceva o perioadă până consideri că te pui la punct și abia apoi să cunoști oameni și cine știe cum sare iepurele.