| Jgggjjbvvcddyippewevbmn a întrebat:

Buna, sunt baiat si am 14 ani, as vrea sa stiu cum as putea sa-mi maresc onelul penisului pentru a putea sa il decalotez si in stare de erectie.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Acel asa numit INEL FIBROS al preputiului reprezinta un tesut epitelial mai intarit format din celule lipsite de elasticitate si fiind situat la extremitatea preputiului, acesta reprezinta de fapt asa numita deschidere a preputiului. Cand inelul are din nastere o largime prea mica acesta stare/situatie de obicei impiedica si nu permite sa se efectueze decalotarea glandului. Deoarece inelul respectiv nu se intinde suficient de mult, devine necesara largirea artificiala a deschiderii preputiului, operatiune care se poate face ori printr-o interventie chirurgicala minora de sectionare a inelului respectiv, ori prin intinderea fortata a acestuia prin asa numita metoda Beauge care se realizeaza acasa printr-o manopera sinonima cu masturbarea penisului in stare flasca, prin intinderea in parti cu degetele a acelui inel asa cum este descris in urmatoarea explicatie : 2. ''Dilatarea şi întinderea prepuţului (metoda Beaugé): pielea aflată sub tensiune (întindere) se extinde prin apariţia de celule suplimentare. Prin întinderea uşoară pe o perioadă mai lungă de timp se obţine o creştere permanentă a dimensiunilor prepuţului. Întinderea manuală poate fi făcută de către părinţi fără ajutorul medicului. Are avantajul că păstrează ţesutul prepuţial şi nervii care asigură plăcerea sexuală.'' Succes. https://www.medlife.ro/medic-pavel-adrian-ionel/articole/fimoza-20120310

| Jgggjjbvvcddyippewevbmn explică (pentru corbulalbrosu):

Daca as incerca sa largesc inelul?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Jgggjjbvvcddyippewevbmn):

Folosind metoda Beauge, in mod absolut sigur vei reusi sa intinzi inelul fibros suficient de mult incat deschiderea preputiului sa aiba largimea necesara pentru o decalotare usoara si normala, in decurs de cateva luni de munca sustinuta efectuata zi de zi, de mai multe ori. Succes!

| Jgggjjbvvcddyippewevbmn explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru ajutor