Fetel si femeile nu sunt atrase sexual si nu li se scoala nimic, cum se intampla baietilor cand vad prima oara un decolteu sau o fata sexy in pantaloni mulati.
Noi nu suntem construite ca voi sa aveti erectii spontane!
Pentru o fata/femeie este necesar sa ne ingragostim de persoana respectiva, sa avem timp sa o cunoastem, sa fim atat de indragostite incat sa ne dorim sa fim atinse sau sa ajungem la sex, pentru ca la noi totul trece prin inima nu prin penis, ca la barbati!
Voi aveti erectiie si ati face sex cu orice fata pe care o vedeti pe strada, fiindca ochii vad si penisul este deja gata. La fete si femei este totul diferit. Daca nu ne place baiatul si nu ne indragostim d el, chiar ne lasa rece cat de bine arata ca tot nu ne intereseaza sexul cu el.
NU vorbim de prostituate aici, care este profesia lor, sa faca sex la comanda, fiindca sunt platite.
Tu inca esti copil... deci nu intri in discutie
Dacă tu zici asa -_- zic și eu asa sa vezi cum este -_-
A zis ca are o intrebare pentru fete si a raspuns o… femeie ne-iubita in viata asta vreodata
Nici prostituatele nu o fac de plăcere. Sunt obligate de banii ce ii primesc. Arareori o fac de dragul sexului. Pentru că, cum zici, o femeie trebuie luata cu binișorul, și ele sunt luate brusc, și dur adesea, de brutele care văd în corpul lor doar un obiect...
A raspuns cum 90% din femei ar răspunde. Femei iubite, care știu ce e sexul.
Nu "de UN băiat". Ci "de băiatul (de care va place)".
La o întrebare greșită nu te aștepta să primești un răspuns bun. Pune întrebarea corecta, și ti se va răspunde.
Cum a zis și Violleta, femeile nu se "aprind" dupa orice bărbat.
Cel mai bun răspuns la întrebarea ta ar fi: "nu suntem atrase sexual de UN băiat"
O femeie matura este atrasa in primul rand de mintea unui bărbat și cum o face sa se simtă, la noi atracția sexuală, senzații sau cum mai zici feeling uri vin pe parcurs.
Cel mai probabil este un copil de 14-16 ani care vorbeste din curiozitate, dar nu are el habar ce este aia "slave"... cel mai probabil a auzit el cuvantul la prietenarii mai mari si s-a hotarat sa-l foloseasca taman cand nu trebuia.
Doar in imaginatia ta, ca-n viata reala eu am tot ce-mi doresc, copii, barbat, casa, viata in occident, gramezi de prieteni si samd.
Du-te mai copilas si te culca, dai raspunsuri adultilor fara sa ai habar de subiectul discutat.