| spawni a întrebat:

sunt baiat siam 17 ani si nu am avut nici o relatie si nici nu am sarutat niciodata! E bine?!

11 răspunsuri:
| Aimèeeee a răspuns:

Nu e nici rau, nici bine.
Totusi nu astepta prea mult ca o sa fie prea tarziu.

| h3r a răspuns:

Tu decizi.

| belysa a răspuns:

Pai nu vad de ce ar fi rau, dar cumva esti timid de nu ai facut nimic pana la varsta asta? Incearca sa-ti faci o iubita, si lasa rusinea de o parte altfel mai astepti ceva timp pana saruti o fata, gasete-ti o fata mai intepata si laso pe ia sa te invete...Succes

| GreenBubble a răspuns:

Depinde din ce punct de vedere privesti situatia si de cauza pentru care nu ai avut nici o relatie...
S-ar putea sa iti vina cam greu cand vei avea prima relatie, primul sarut, avand in vedere ca se intampla mai tarziu.Adica vei fi un pic stangaci...
In cazul in care ai vrea sa ai o relatie ar fi bine sa cauti o fata cuminte, care sa aiba rabdare cu tine...
Ar fi bine sa incepi sa experimentezi...zic eu.Adica, un sarut si o imbratisare nu strica nimanui, doar s-o iei usorbig grin sa nu te grabesti.
Daca religa sau un lucru de genul asta iti impune sa nu ai relatii pana la casatorie..etc, atuncithinking

| wolder a răspuns:

Ai timp pentru toate

| JustThat a răspuns:

Nu te stresa prea tare... Inseamna ca n'ai intalnit persoana potrivita :*

| Michelle01 a răspuns:

Numai tu poti sa iti raspunzi la intrebarea asta.Pentru tine este in regula ca nu ai avut nicio prietena pana acum? Te deranjeaza acest lucru? Daca da, atunci gandeste-te care este problema care te-a adus in situatia aceasta si incearca sa o rezolvi, iar daca nu, atunci este ok.Stii cum se zice, cu rabdarea treci si mareahappy. Mult succes!

| LovellyAngel a răspuns (pentru Michelle01):

Mie nu imi poti da sfaturi d-astea?

| MariusGomoi a răspuns:

Nu iti fa griji, poate pentru tine nu a venit momentul inca pentru asa ceva.sigur va veni, doar asteapta cu rabdare

| vasiyo a răspuns:

Asteapta sa vina de la sine dar nu te grabi mai ai destul timp

| BlitzLikeXd a răspuns:

Nici bine nici rau cautati neaparat sau asa o sa ramai fara o iubita