anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt Cam disperata Nu suport opsedati de la mine din clasa. Majoritatea stau pe capul meu si uni de la alte clase vin la noi in clasa doar ca sa se dea pe langa mine si avem cea mai,, a dracu" diriga : zice ca daca o sa mai vina la noi in clasa imi scade mie nota la purtare dar intrebarea e cu ce sunt eu de vina!? aacum a inceput sane mai lase in pace.Am derivat de la subiect problema e ca nu mai suport restul baietiilor in afara de iubitul meu. nu pot sa ies pana la usa clasei ca vreo 5 sunt in spatele meu si cand iesim de la ore toti au pretenti sa ii >:d< si sa il :* pe obraz si nu vreau. Nu-mi convine. Ma streseaza nu mai suport Ajutorrrr!

Răspuns Câştigător
| xALeXdXx a răspuns:

Deci, ori ia cursuri de auto-aparere ori invata pe cineva cum sa dai intre picioare, pe bune acum pe baietii ii dor cel mai tare daca ii sunt lovite testiculele[proprie experienta rolling on the floor] asa ca daca ii dai una intre picioare nu o sa se mai lege de tine toata viata laughing))) sau incercca sa-i spui direct ca nu vrei sa se mai dea la tine si daca nu intelege ardei o palma, dar mai e o varianta, poti pur si simplu sa nu-i baga in seama, lasa-i sa vorbeasca cu tine dar nu le raspunde[un om se enerveaza cel mai tare atunci cand vorbeste singur] si sigur o sa te lase happy

3 răspunsuri:
| Hahaha10 a răspuns:

Intai si intai, cuvantul este "obsedati". Daca tu nu stii sa te impui in fata lor la ce te astepti?

| MaTrIx8378 a răspuns:

Si numitu tau " iubit ' el ce face? freaca mararu? el nu face nimic? ia spune-i lui chestia asta, sa vezi daca se mai atinge cineva de tinewinking

| Anemarrie124 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Asta e problema ca nu i-am spuslaughing) eu le spun mai mult prietenilor lui ca ma inteleg foarte bine cu ei si ma ajuta mai mereu cand ma enerveaza,, Prosti"