:O.
nu pot sa cred. NU este bine deloc
in timp vei avea mari probleme de sanatate si mai exact poti sa faci cancer ce col uterin.
dar este viata ta si faci ce vrei cu ea
Nu Claudia, nu este bine deloc.Nici la 15 ani daca iti incepeai viata sexuala nu era bine dar la 11?
Nu inteleg e ce copii nu isi petrec copilaria asa cum trebuie. Vor sa se maturizeze cu orice pret de la asa o varsta. Mi se pare absurd. Si totusi ce ai castigat daca ai facut asta la 11 ani? Esti altfel? Nu cred...
Ca 11 ani e o varsta mult prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala
E, asta e, nu poti sa dai timpul inapoi acum Bafta pe viitor
Nu este ceva ce tine de normal inceperea vietii sexuale la o varsta atat de frageda, dar daca a fost decizia ta si nu ai fost fortata esti pe deplin raspunzatoare de aceasta experienta
De ce nu ai inceput o mai devreme odata cu clasa 1 era mai bine. sai spui si lui mama ta ca sa te felicite
Raspunsul ti-l poti da singura. stiai ca acum prezinti un grad foarte ridicat de a face cancer de col? Stiai la 11 ani la ce riscuri te expui? (BTS, sarcina) Sper macar ca ai facut-o de fiecare data (fara exceptie) cu prezervativ.
Acum probabil ca te crezi cool, dar peste ani vei resimti efectele negative (si morale, si de sanatate).
Numai bine, si daca poti da timpul inapoi, nu mai fa prostia asta
La 11 ani pai ce pot sati zic nu te pot judeca si nimeni nu o poate face in afara de parinti caci totusi e viata ta o traesti cum doresti tu insuti.
Daca la 11 ani ti-ai inceput viata sexuala, ma intreb la cati ani a fost primul sarut
Felicitari... in ochii mei si cred ca si in ochii a 90% din baietii esti considerata o curba
Câtă vreme nu ai rămas gravidă, nu te-ai îmbolnăvit şi te simţi bine, atunci e în regulă. Să nu ai probleme mai târziu.
Totuşi, dacă nu regreţi, stai liniştită!
Este cam mică, într-adevăr, vârsta dar poate tu erai mai dezvoltată... mna... ce să zic.
Oricum, nu te lăsa judecată de alţii.
Da e foarte bine.
Astept peste cateva zile intrebarea ta:,, mi-a intarziat 6 zile, oare sunt insarcinata?". Si apoi,, unde pot face un avort?,,. Si urmeaza apoi traumele pe viata! Esti un obiect pentru baieti! Felicitari.
Las-o mai moale fetita!
Wow... 11 ani )
nu e bine deloc
ma intreb peste 10 ani copii o sa-si inceapa viata sexuala la 7 ani...
Nu imi vine a crede la 11 ani? cheara nu ai facut bine... nu imi vine sa cred peste ca-ti va ani copii o sa isi inceapa viata sexuala odata cu primul an de scoala, copii inloc sa copilariti sa va jucati voua va sta mintea la sex, cu ani copilariei nu va mai intalniti. ce o sa mai regretai ca nu v-ati bucurat de copilarie
Verta chiar nu e bine deloc asta e valabil si pentru tine claudia... dar pana la urma este viata ta faci ce vreidar ai grija pe viitor
si eu am 15 ani ma distrez dar sunt cuminte:Xn`am treaba cu chestii din astea
... aveti grija fetelor
11 ani? esti nebuna? ce a fost in capul tau? nu este bine deloc pierderea virginitatii este ceva serios atat fizic cat si moral nu e o idee buna sa ti-o pierzi cand si cum ai chef doar fiindca asa ti-a venit...parerea mea e ca ai facut o greseala mare si ca te-ai grabit foarte mult erai un copil si nu stiu ce sex ai fi putut face la 11 ani...
E f rau ce ai facut. Eu am aproape 17 ani si inca ma abtin ca ocazii am avut da am gandit inainte.Macar cati ani avea ala cu care ai facut-o?
Nu este absolut deloc normal ce ai facut tu la 11 ani. Eu am facut asta la aproape 21 de ani. Presupun ca a fost ceva inconstient, pentru ca tu nici la 15 ani nu stii de fapt ce inseamna sexul.
De ce am senzatia ca nu vrei decat sa ti se dea cat mai multa atentie incercand sa vii cu afirmatii din astea socante?
Presupun ca ai obtinut ce-ai vrut. Acum, te poti intoarce la papusi.
Tarziu tata tarziu!Ma pai nu mai bine va inmcepeti viata sexuala de cand sunteti in burta la mama voastra ba ce chestie unele mai st virgine si la 60 de ani si altele nici la 12!
Ma gandesc ca daca u ti-ai inceput viata sexuala la 11 ani, cand o sa am si eu copii, daca o sa am fata, o sa trebuiasca sa-i pun la gradinita si prezervative, nu doar sendvisuri...hai ma, 15, 16 ani... dar 11?