:O.
nu pot sa cred. NU este bine deloc
in timp vei avea mari probleme de sanatate si mai exact poti sa faci cancer ce col uterin.
dar este viata ta si faci ce vrei cu ea
Nu se poate! Mai mult cred ca esti curiosa sa vezi ce raspunsuri o sa primesti, la intrebarea asta aiurita.La 11-ani, povesti, ori nu esti sanatoasa la minte.
WTF :O la 12 ani :O:O hooooo ce e cu varsta aia ce tea apucat
? dar oricum e viata ta
Nuprea imi vine sa cred dar mno`. raspund. din punctul meu de vedere nu e bine deloc.totusi nu suntem in masura noi sa judecam, cum ziceau si altiitotusi pe viitor incearca sa te gandesti mai bine la ce faci! bafta!
Mai intrebi daca iii bine?
Nici eu nu stiu de ce dar nu prea te cred adica :
(2 Mai 2010 16:45 )
claudiaa explică:
20 de ani avea baiatu.
Ce baiat ar fi atat de prost sa se culce cu o fata de 11 ani ?
La 11 ani:-o doamne, asa de repede! Parintii tai ce au spus? Chiar nu e bine deloc, alte fete la 11 ani inca se joaca cu papusile.
Ai innebunit fato... tu chiar nu ai (avut) minte in cap, sunt socat sa vad asa ceva! iti bati joc de tine de pe acum? crezi ca la virsta asta poti sa faci ce vrei, ca sunt rebela, ca sunt cool, dar de acum poti sa faci cele mai mari prostii si poti suferi toata viata...vai de tine. (imi pare rau)sper sa te maturizezi pina nu e prea tirziu.
Eu nu consider ca este bine. Oricum risti sa faci cancer de col uterin daca nu ai vaccinul acela. Este viata ta si faci ce vrei, dar nu iti bate joc de ea! O. o
In fine nu pot sa nu raspund la asa o intrebare e o virsta prea micuta eu pentru prima data la 17 sa nu credeti ceva despre mine dar iti urez succes
DE LA 11 ANI?:O:O:O
vad ca parerea tuturor este la fel cu a mea...ai inceput prea devreme
dar acum nu mai poti da timpul inapoi
Nu nu e bine. dar bine ca nu s-a intamplat nimic grav cred ca stii la ce ma refer?
Eu cred ca esti nebuna. Si eu care ma miram ca nu mai vad atat de multe papusi prin magazine... Uite ce fac copiii in ziua de azi, cu ce se joaca.
Nu este deloc bine! Vei vaea mari probleme de sanatate mai tarziu iar cand fetele de 17-19 ani isi vor face griji in legatura cu "prima oara" tu te vei simti nasol ca ai inceput de la 11 ani cand inca nimeni nu se preocupa cu asta.Baietii te vor considera o curva:O
Doamne! copila!
la 11 ani?
e mult prea devreme
daca ti-ai inceput-o la 11 ani la 17-18 ce mai faci ma?
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html