| claudiaa a întrebat:

sunt Claudia si am 15 ani iar viata sexuala mi-am inceput-o la 11 ani este bine? voi ce creteti?

Răspuns Câştigător
| o fetitZa dulCeE :X a răspuns:

:O.

nu pot sa cred. NU este bine deloc
in timp vei avea mari probleme de sanatate si mai exact poti sa faci cancer ce col uterin.
dar este viata ta si faci ce vrei cu eawinking

56 răspunsuri:
| ticu a răspuns:

E f rau ce ai facut. Eu am aproape 17 ani si inca ma abtin ca ocazii am avut da am gandit inainte.Macar cati ani avea ala cu care ai facut-o?

| Little Kid a răspuns:

Daca la 11 ani ti-ai inceput viata sexuala, ma intreb la cati ani a fost primul sarutlaughing

| Any_1345 a răspuns:

La 11 ani pai ce pot sati zic nu te pot judeca si nimeni nu o poate face in afara de parinti caci totusi e viata ta o traesti cum doresti tu insuti.

Răspuns utilizator avertizat
| KidDu` a răspuns:

Mai intrebi daca iii bine?
Nici eu nu stiu de ce dar nu prea te cred adica :

(2 Mai 2010 16:45 )
claudiaa explică:
20 de ani avea baiatu.

Ce baiat ar fi atat de prost sa se culce cu o fata de 11 ani raised eyebrows?

| Robert5678 a răspuns:

Este foarte bine, daca tie ti-a placut.

| A4TECHH a răspuns:

WTF :O la 12 ani :O:O hooooo ce e cu varsta aia straight face ce tea apucat straight face? dar oricum e viata ta happybig grin

| Meluma a răspuns:

La 11 ani cred ca nici macar nu ti-a venit ciclul! laughing Eu una nu te cred.

| iuly_iulyana13 a răspuns:

La 11 ani? NU ESTE BINE DELOC.inseamna ca esti curva rau:O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul ti-l poti da singura. stiai ca acum prezinti un grad foarte ridicat de a face cancer de col? Stiai la 11 ani la ce riscuri te expui? (BTS, sarcina) Sper macar ca ai facut-o de fiecare data (fara exceptie) cu prezervativ.

Acum probabil ca te crezi cool, dar peste ani vei resimti efectele negative (si morale, si de sanatate).

Numai bine, si daca poti da timpul inapoi, nu mai fa prostia asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

11 ani? esti nebuna? ce a fost in capul tau? nu este bine deloc pierderea virginitatii este ceva serios atat fizic cat si moral nu e o idee buna sa ti-o pierzi cand si cum ai chef doar fiindca asa ti-a venit...parerea mea e ca ai facut o greseala mare si ca te-ai grabit foarte mult erai un copil si nu stiu ce sex ai fi putut face la 11 ani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ca eu mi-am inceput-o la 16 ani si m-am plictisit repede de chestia asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci baiatul avea 20 de ani si tu aveai 11.nu ti se pare ca a profitat de tine? eu am 14 ani si nu mi. a trecut asta prin cap nici macar o singura data...momentan ma intereseaza sk sa imi asigur un viitor fff bun. dar asta e... e viata ta:p:d. faci ke vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai facut sex anal e ideal!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm sincer nu prea e bine deoarece... macar erai dezvoltata fizic sau pregatita mental?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU nu este bine... dar poti sa ma contactezi pe id alex_b00s blaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-a ce ai facut nu este deloc bine, ai avut o varsta mult prea mica daca stau bine sa ma gandesc foarte mica. Dar totusi ce te-a facut sa te gandeste ca trebuie asa repede? Raspunsu til dau eu cluburile

| axaa a răspuns:

Doamne! copila!
la 11 ani?
e mult prea devremestraight face
daca ti-ai inceput-o la 11 ani la 17-18 ce mai faci ma?

| gheo a răspuns:

In fine nu pot sa nu raspund la asa o intrebare e o virsta prea micuta eu pentru prima data la 17 sa nu credeti ceva despre mine dar iti urez succes

| bebelusha_3823 a răspuns:

Verta chiar nu e bine deloc asta e valabil si pentru tine claudia... dar pana la urma este viata ta faci ce vreiwinkingdar ai grija pe viitorwinkingsi eu am 15 ani ma distrez dar sunt cuminte:Xn`am treaba cu chestii din asteaoh go on... aveti grija fetelor

| anonymous_6743 a răspuns:

La 11 ani:-o doamne, asa de repede! Parintii tai ce au spus? Chiar nu e bine deloc, alte fete la 11 ani inca se joaca cu papusile.

| madalinutza_9573 a răspuns:

Nu nu e bine. dar bine ca nu s-a intamplat nimic grav cred ca stii la ce ma refer?

| claudiaa explică:

20 de ani avea baiatu.

| claudiaa explică:

Nu e adevarat normall laughing))... am vrut sa va socati putin. asa smug rolling on the floor

| mmd71 a răspuns:

Ai innebunit fato... tu chiar nu ai (avut) minte in cap, sunt socat sa vad asa ceva! iti bati joc de tine de pe acum? crezi ca la virsta asta poti sa faci ce vrei, ca sunt rebela, ca sunt cool, dar de acum poti sa faci cele mai mari prostii si poti suferi toata viata...vai de tine. (imi pare rau)sper sa te maturizezi pina nu e prea tirziu.

| ank_9319 a răspuns:

Nuprea imi vine sa cred dar mno`. raspund. din punctul meu de vedere nu e bine deloc.totusi nu suntem in masura noi sa judecam, cum ziceau si altiihappytotusi pe viitor incearca sa te gandesti mai bine la ce faci! bafta!

| Sebesi_Sutto_Adrian_1987 a răspuns:

Nu cred

Întrebări similare