| corynutz a întrebat:

Buna sunt corina am si eu o intrebare acum 2 saptamani am facut dragoste si el a lasat in mine ciclu mi-a venit dar ma simt foarte rau si am o pofta de mancare ciudata desi eu nu prea mancam va rog sa imi raspundeti multumesc

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Foarte rau te simti din alte motive.La fel si pofta de mancare o ai din alta cauza.In prima luna si chiar si a doua nu ai simptomele specifice sarcinii. Dar daca nu ai luat nimic dupa ce si-a dat drumul in tine e posibil sa fi insarcinata chiar daca ti-a venit ciclul. Sfatul meu e sa faci un test de sarcina daca nu te-ai protejat deloc

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| vasic a răspuns:

Cel mai probabil n-ai nimic, daca vrei sa te lamuresti te duci la ginecolog. Poate ai invatat ceva odata cu sperietura asta.

| cinenuvedenustie a răspuns:

Trimite-i un sms, gen:Esti tatic!
NU E NICI O GLUMA!

| Purec a răspuns:

La cate zile dupa contactul sexual ti-a venit ciclul?

| corynutz explică (pentru Purec):

La o saptamana si 2 zile

| halo a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Esti atat de retardat incat dai numai raspunsuri tampite stergeti contul si aruncate pe geam respiri degeaba! mai exista si oameni ca tine de tot rahatul...

Ideea e ca nu am pus intrebarea sa fiu luata la misto si nici nu-i frumos sa numesti o persoana "panarama" daca nu o cunosti asta consta in cei 7 ani. Apreciez ca nu esti tu analfabet... poate ca am exagerat cu limjabul dar da m-a deranjat normalwinking.

In primul rand era doar o intrebare simteam nevoia sa vad si alte pareri... nu am zis ca o sa fac ce zice cineva de acolo.Si multumesc frumos nu am nevoie de desen mi-am dat seama de ce vrea de la inceput din asta am zis sa ma consult si cu parerea altorahappy Respect persoanele care mi-au raspuns frumos. Atat am avut de zis o seara frumoasa, noapte buna.

| SimonaSV a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Cum sa te respecte pe tine care ai jignit-o? a spus de persoanele care i-au raspuns frumos

| HelloKittyA a răspuns (pentru Suntetiprearatati):

Iti scriu eu corect! Arunca-te pe geam! Si dispari si tu si raspunsurile tale stupide! Numele tau ar trebui modificat "Sunt prea ratat/a"

| madalina_4528 a răspuns:

Buna, se pare ca ai ramas insarcinata e posibil

| corynutz explică:

Si menstruatia m-a tinut doar 2 zile si ma tinea de obicei 4 sau 5 zile

| corynutz explică (pentru Purec):

Menstruatia mi-a venit dar nu m-a tinut mult si nici nu era abundenta de obicei ma tinea 4 sau 5 zile acum doar 3 zile m-a tinut

Nu imi amintesc sa fi zis ca vreau sa fac bani!winking Oferta asta imi pare rau dar trebuie sa o refuz! Spune-i mamei tale sau eventual unei rude de-a ta! Ar fi mai indicat sa prezinti niste persoane mai de incredere, sa nu-ti dezamagesti baietii!

Daca imi spui din ce oras sunt din Romania, si cum ma numesc. poate mai avem ce discuta..Si te cred ca iti este rusine cu rudele tale! Si eu daca as avea o asemenea familie de r e t a r d a t i, m-as impusca.(sincer credeam ca esti mai bun/a de atat. dar se pare ca esti pilaf nene!)

| corynutz explică (pentru HelloKittyA):

Looool va mai certati mult

Esti jalnic! Si prin asta am spus tot! Nu-mi pierd timpul cu tine!

| NeimaginabilA a răspuns (pentru HelloKittyA):

Dar tu esti mai buna? Jos la canal cu tine! Cine are nevoie de gura ta?
Parca vad ca ai in jur de 20 de ani si te dai mare ca cine esti tu!
Da-te mare in realitate! Daca ai tupeu!

| HelloKittyA a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Pe tine cine dracu' te-a bagat in seama? Dar de mama ta cine are nevoie? Taci ca te ia toti dracii!batting eyelashes

| NeimaginabilA a răspuns (pentru HelloKittyA):

Problem? big grin
Urasc oamenii care incep relatiile sexuale la o varsta atata de frageda.