| corynutz a întrebat:

Buna sunt corina am si eu o intrebare acum 2 saptamani am facut dragoste si el a lasat in mine ciclu mi-a venit dar ma simt foarte rau si am o pofta de mancare ciudata desi eu nu prea mancam va rog sa imi raspundeti multumesc

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Foarte rau te simti din alte motive.La fel si pofta de mancare o ai din alta cauza.In prima luna si chiar si a doua nu ai simptomele specifice sarcinii. Dar daca nu ai luat nimic dupa ce si-a dat drumul in tine e posibil sa fi insarcinata chiar daca ti-a venit ciclul. Sfatul meu e sa faci un test de sarcina daca nu te-ai protejat deloc

39 răspunsuri:
| HelloKittyA a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Atunci de ce ai facut-o?hee hee

| NeimaginabilA a răspuns (pentru HelloKittyA):

Ce?

Nu ma complic, ar fi prea greu sa intelegi!

Ai dreptate, nu prea inteleg prostii

Du-te dracu de fiinta uitata in jungla.

Macar nu-s murdarit de societatea asta, ca si tine cand te dai cu noroi pe fata si ii zici moda

Sti tu sigur ca ma dau cu noroi pe fata? Du-te si impusca-te zano din povesti! Cu ce fel de oameni am ajuns sa imi pierd vremea..wff. Dispari ratata mica!

Mai bine ratata mica decat curva mare

Nevrotica obsesiva ce esti, sublimarea este singurul lucru care te mentine in viata, incapabila de o relatie sanatoasa cu exteriorul, ma intreb oare, cat de mult te cunosti si cat de multi cunosti lumea in care treiesti, in afara de lumea ta…