| Maximo007 a întrebat:

Sunt cu prietena mea de 1 an si jumatate.Si de fiecare data cand incep un subiect legat de sex ea zice:Ca ea nu o sa faca asta acum ca mai are timp mai incolo.si tot felul de chestii dintrastea.Stiu ca ma iubeste foarte mult si ca nu poate sta fara mine.Dar simt ca are o frica de mine ca ii e frica ca eu o sa-i cer sa facem dragoste si ea nu o sa vrea si ma va pierde.I-am zis ca o sa facem cand e ea pregatita dar tot pe a ei o tine.Ce sa fac? Ea are 17 ani si eu 18ani.Credeti ca ii este frica de mine intr-un fel? Va rog spuneti-mi cum pot sa ajungem la acelasi ``drum``? rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Nu cred ca-i este frica, vrea doar sa mai traga de timp, nu se simte pregatita iar tu daca astepti pana atunci, garantat ca vei fi multumit de rezultate

8 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Daca asta a fost raspunsul ei atunci NU INCERCA sa-i schimbi parerea.
daca NU vrea sa faca NU o face si gata!

Nu ii e frica de nimic. pur si simplu VREA sa mai astepte.
Acelasi DRUM? nu exista!
Crezi ca daca o convingi tu si daca ea nu-i sigura 100% de decizie va fi bine dupa?
Trebuie sa fie DOAR decizia ei ca sa se simta bine!

| cihupacihups a răspuns:

Nu incerca sa o convingi daca ea inca nu e pregatita, daca vei incerca sa o convingi va crede ca vrei doar sa te folosesti de ea.Mai asteapta ceva timp macar pina implineste ea 18 ani poate ea singura isi schimba parerea si ramine deacort cu tine.

| Maximo007 explică (pentru wolder):

Nu ma refer la sex cad ma refer la acelasi ``Drum`` ma refer cum sa o fac sa ma creada ca o sa astept pana e pregatita 100% sa nu creada ca e obligata de chestia asta.Nu vreau sa o conving eu ci o sa astept pana e ea pregatita dar mi se pare ca ii e frica cu de mine de can am vorbit ultima oara despre subiectul asta.Crezi ca daca ii e frica de mine o sa incerece sa ma lase adica sa se desparta de mine? sau ceva de genu?

| Maria_Ana_1997_il9t a răspuns:

Nu ii este frica de tine, pur si simplu ii e frica sa faca ceva ce nu a mai facut inainte si nu vrea sa iti arate ca e ignoranta in subiectul asta si sa para nepregatita. Arata-i ca nici tu stii chair asa multe, sau invatati impreuna cate ceva despre sex si vei vedea ca se va simti mai sigura de ea.

| Maximo007 explică (pentru Maria_Ana_1997_il9t):

Dar cum sa fac ca daca incep un subiect legat de asa ceva se supara si iar se gaandeste la asta ce as putea sa fac. Poti sa-mi spui te rog?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Macar pana la majoratul ei, nu mai aduce vorba de sex.

| Maria_Ana_1997_il9t a răspuns (pentru Maximo007):

Trebuie sa fie spontan. Uittiva la un film despre argumentwinking sau cititi ceva in legatura cu asta. Cum ti-am spus arata-i ca nici tu te pricepi chiar asa de bine si invatati impreuna putin despre sex.

| Crissulina18 a răspuns:

Evident daca te iubeste si esti sigur de asta si tu la fel, problema ei ar fi :nesiguranta, nu sunt sigura, nu sunt pregatita...Si daca se va intampla, si ma va parasi? Cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu ea si sa o faci sa se simta protejata si in siguranta cu tine pentru a fi pregatita pentru ce urmeazahappy Bafta