| MyNameIsAndreea a întrebat:

Buna,sunt cu prietenul meu de 1 an si 2 luni, el este cu 5 ani mai mare decit mine,la inceputut intilnirii noastre era foarte bine el era tandru,dulce,romantic in fiecare seara inainte de culcare imi scria mesaj in care imi spunea cit ma iubeste si se bucura ca neam intilnit,vorbeam toata ziua la telefon,iar cind nu puteam vorbi imi dadea bip peste fiecare jumate de ora,si daca eu nu-i dadeam se supara si zicea cam uitat de el,iar eu stiam ca ma iubeste dar nu eram sigura ce vreau,si nu ii aratam asta,dar putin isi dadea seama au fost niste cazuri cind am esit cu prietenii si l-am amagit,dupa care a urmat si din parte lui astfel de momente,apoi a plecat peste hotare,si cind a venit era cu totu diferit,striga la mine,se enerva,ziua ma suna sa vada doar ce fac,seara vb putin si inchidea,mesaj daca ii ziceam imi scria daca nu nici nu reamintea de asta nici nu simteam ca ma iubeste, si tot asta a continuat pin la prezent, acum 2 luni a plecat iar peste hotare,cind a plecat nu vroiam sal astept,am realizat ca va fi departe si il voi uita mai usor,pentru ca nu-i suportam,strigatele,vorbele urite,compotamentul indiferent,dar nu a fost de acord si mi-a promis ca se va schimba ca va fi altu,sia cerut scuze,mi-a zis ca e prost ca stie cit tin la el si nu-mi arata dragostea lui,mereu imi zice ca special nu-mi arata ca ma iubeste,si nu poate fara mine,si m-am gandit poate sunt eu de vina la schimbarile lui,il sunam mereu,nu aveam incredere,eu l-am amagit prima si stiam care va fi rezultatul,nul ascultam,faceam ce vroiam si demulte ori greseam,acum am realizat cit de mult tin la el,si incerc sa schimb ii spun vorbe dulci,mereu ii scriu cit il iubesc cit mii dor,este taur si are un comportament straniu si complicat,si am citit mult despre asta,zice ca taurii sunt romantici,senzuali,dar nusi descriu usor sentimentele el nu-i asa acum,dar simt ca ma iubeste, oare chiar sunt eu de vina? cum as putea sa-l faca sa fie ca inainte? ce as putea face sa schimb situatia, doar ma iubeste si inca nu e tirziu iar eu nu vreau sal pierd?

Răspuns Câştigător
| SteauaROsie a răspuns:

Nu neaparat, ca are pe alta(e posibil si asta)
sunt baiat si iti zic din propria experienta

ma enervam cam des pe prietena mea
1-ma cam sufoca, ma suna mereu credea ca o insel cu 10 fete
2-problemele mele, eram stresat din cauza oboseli, aveam multe pe cap

3-din cauza prietenei ei am ajuns sa ne despartim
s a bagat intre noi, si a reusit sa ne desparta,
fmm de rupta

asa ca
sfat de la mine

tine l la distanta de amice

nici nu stii ca ii se aprind sentimentele pentru una dintre ele

si ca sa l aduci cu picioarele pe pamant

arata i ca il iubesti
pregateste i ceva special

eventual sa i faci si plinul de sex

daca nu ati facut pana acum sex

e clar
ca el s a lamurit cu tine

cauta pe alta
care ii ofera mai multa afectiune

si ii da de ce are nevoie un BARBAT

9 răspunsuri:
| rousz a răspuns:

Hey! aici nu stiu ce as putea spune, doar ca atunci cand am citit povestioara ta am ajuns la 2 concluzii : ori el mai are deja pe alta acolo unde a fost plecat, ori a inceput sa se mai instraineze in ceea ce va priveste, iti dai seama atunci cand pleaca, nu e cum ar fi langa persoana care o iubesti incerci sa te adaptezi, thinking sincer parerea mea? atunci cand iubesti ma, oricat de nervos ai fi nu ai cum sa fi indiferent cu persoana care o iubesti, pentru ca asta nu cred ca este iubire, asta-i parerea mea. Si cu schimbatul... poate ca el a intrat recent intr-un anturaj sti cum sunt ''prietenii'' incearca sa bage bete-n roate, incearca sa comunici mai mult cu el si sa vezi intr-adevar daca se intampla ceva cu el sau cu relatia voastra pentru ca e pacat atata timp si sa poate ca daca el va continua cu acest comportament este probabil ca tie la un moment dat sa t-i se umple pafarulhappysper ca te-am ajutat! ai grija

| ioaeliana a răspuns:

Pentru inceput nu te ingrijora in toate relatiile apar si probleme in al doilea rand sfatul me e sa luati o pauza sa vedeti ce se intampla si daca el te va cauta inseamna ca te iubeste daca nu poate va crede ca ar fi prea insistent asa ca asteapta sa-l cauti tu

| Demonull a răspuns:

Tu nu poti face nimic asteapta vezi daca isi revine daca nu papawave

| rousz a răspuns (pentru rousz):

Scuze de greseli rolling on the floor tastatura de vina, oricum incearca sa vorbesti cu el dar doar voi 2, fata-n fata, si cred ca va fi bine, bineanteles daca te iubeste.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Da-i si tu mesaje, spune-i ca ti-e dor de el, comporta-te cum ai vrea sa se compoarte el cu tine, asa se va schimba, pentru ca vede ca merita sa faca asta.

| anonima3389 a răspuns:

Exact in aceeasi situatie sunt si eu, il sunam mereu si eram geloasa si posesiva si s-a schimbat mult si a zis ca eu l-am facut sa fie asa prin comportamentul meu..si ma gandesc k are dreptate. oricum unele relatii se schimba dupa un timp... apare obisnuinta..singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este ca daca il iubesti, tine de el si arata-i ca il iubesti si nu mai fi geloasa, ai incredere in el.

| MyNameIsAndreea explică (pentru SteauaROsie):

Amice nu prea are, iar cu ale mele nu comunica deloc, iar cind merge vorba de prieteni distractii mereu isi cere permisiunea sau ma invita cu el daca nu pot merge nici el nu pleaca, la fel si eu fac, relatii sexuale avem deja de 6luni,si pe tema asta e totul bine,doar ca ne certam asa de la nimicuri uneori,si ma gindeam ca chiar s-a plictisit de mine,am vorbit cu ceva timp in urma cu el pe telefon,si i-am zis ca vreau sa ne schimbam daca vrem sa salvam relatia noastra,i-am spus ca il iubesc foarte mult,si cit ii simt lipsa acum ca nu e linga mine, si mi-a spus ca ma iubeste cu adevarat si nu vrea sa ma piarda dar il scoteam din sarite cu comportamentul meu, si mereu ii jucam pe nervi, el reactiona dur striga punea sa vorbeasca cuvinte urite, eu nu rezistam si ma certam cu el, strigind cu acelasi ton.Acum m-am gandit si vorbesc cu el alt fel,incerc sa fiu calma ii arat cit de mult tin la el, si mi-a spus ca arde de nerabdare sa ma vada, si ca ma iubeste mult, pur si simplu nu se putea abtine, daca voi fi alt fel, se va schimba si mereu va fi cu mine si imi va arata cit ma iubeste, acum s-a schimbat atit pur si simplu de la o discutie...chiar posibil comportamentul meu sa fie de vina? ca sunt prea geloasa ca mereu il sun bla bla?

| Viorel_Baa_Nu_1981 a răspuns:

Mmda eu sunt de parere ca nu este vorba de o alta.
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si iubitul tau, sa stii ca viata dincolo nu este asa roz cum pare ai foarte mult stres, oboseala, doru de tot ce este acasa, toate astea te termina pshihic.
Probabil sa si maturizat foarte mult fiind si mai invarsta cu 5 ani este normal sa i se para ca spui sau faci lucruri deplasate.
Ma rog ar trebui sa stai serios de vorba cu el si sa il intrebi ce il deranjeaza la tine si tu la randul tau sa ii spui ce nu iti place la el. O relatie fara comunicare piere incet incet. Bafta

| SteauaROsie a răspuns (pentru MyNameIsAndreea):

Da.
si eu am fost in aceiasi situatie

ii ziceam prietenei mele ca ma duc acasa

sa ma joc la pc...si apoi sa ma culc

si tot nu ma credea

era nebuna de gelozie

iar eu inebuneam incercand sa o conving ca nu am nimic cu nimeni altcineva

doar pe ea o iubeam

trebuie sa lasi lucrurile sa mearga de la sine

sa nu te gandesti, ca te inseala

daca o fii sa te insele