Tu ar trebui sa iti faci viata fara sa dai prea multa importanta gurilor rele.Eti tenta sa lasi o persoana dupa trei ani pentru un strain ca asta e practic celalalt, cu care vorbesti,, din ce in ce mai des,,? Sincer mi se pare ca nu e ok ca iubitul tau sa nu munceasca chiar daca tu castigi suficient pentru amandoi dar vezi si tu timpurie de azi. Discuta si tu cu el si propune-i sa isi caute ceva de lucru ca sa aiba si el ceva de facut si atunci vei vedea adevarul, insa pana atunci, eu zic sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard.Pe actualul macar il cunosti de atata timp si presupun ca a fost alaturi de tine si la rau dar si la bine insa despre celalt ai multe de aflat.Fa cum iti dicteaza inima si mintea dar pana te decizi nu iti complica viata sa fui dupa 2iepuri ca se intampla sa nu prinzi nici unul.Te pup ai grija de tine
Parerea mea este sa ramai cu actualul tau prieten. Nu poti sa stii ce are turcul ala in cap. Poate vrea doar sa profite de tine. Daca tu te gandesti la banii lui sa stii ca nici toti banii din lume nu pot cumpara o iubire. Poate cu timpul partenerul tau o sa isi gaseasca de lucru. Dupa cum ai mentionat mie nu mi se pare ca actualul tau partener profita de tine. Decii parerea mea este sa nu strici o relatie de 3 ani pentru unul pe care il cunosti de cateva zile. Gandeste-te si la el. Daca acest turc o sa te paraseasca? Ce o sa faci o sa dai fuguta la fostul? Decii nu, nu renunta la actuala ta relatie. Sper sa gasesti cea mai buna solutie. Bafta si sper sa faci cea mai buna alege
Ai dreptate. De banii nu am nevoie pentru ca imi ajung. Si nu obisnuiesc sa cred gurile rele, dar auzind toata ziua acelasi lucru incepi sa iti pui intrebari, oricat de puternica ai fi. In privinta locului de munca, a participat la multe interviuri, dar in Romania observ ca iti gasesti din ce in ce mai greu de lucru, si mai ales, cand unii vad ca are tatuaje, muschi, etc, intervine conceptia comunista, din pacate. Probabil mi-ai deschis ochii cu comentariul tau, daca nu m-ar fi iubit nu ar fi stat alaturi de mine cand am avut probleme destul de mari si ar fi stricat bani cu nemiluita, mai ales ca eu sunt foarte sufletista si as fi in stare sa imi dau tot salariu ca sa ajut un om cu adevarat necajit. Mersi!
Poti sa il silesti sa isi gaseasca de munca. E normal ca prietenii sa aiba astfel de pareri, tu muncesci iar el sta ca trantorul. Ok, se simte vinovat ca ii dai bani si ii este si rusine pe deasupra dar nici nu face nimic sa schimbe situatia. Astfel, daca el isi gaseste de munca, situatia se schimba in mare parte. Probabil tu il vei ajuta in continuare cu bani dar altfel ai sa privesti si tu situatia precum si prietenii tai...Asta in cazul in care tu inca mai vrei sa ai o relatie cu el si iti iei gandu` de la turc Efectiv, trebuie sa ai o discutie cu el, deschisa, fara nici o remuscare, cat mai directa prin care sa il faci sa inteleaga punctul tau de vedere cat si urmarile in caz ca nu se conformeaza Acum e usor dar trebuie sa te gandesti si la viitor, daca continui asa, e foarte posibil sa apara discutii intre voi 2 si sa starniti mici conflicte. De aici, iti poti da seama si singura ce urmeaza
Nu uita ca intre iubire ( despre care spui ca o ai pentru iubit ) si simpatie ( pentru turc ), e o diferenta de la cer la pamant. Multi dintre noi gresim, dand vrabia din mana pe cioarea de pe gard, daca ma intelegi Cat despre discutia rece pe care o ai tu turcul, chiar si tu stii ca nu e chiar atat de rece pe cat ai vrea sa crezi ca este Daca vrei sa rupi legatura, trebuie sa spui omului verde in fata ca nu poate fi nimic intre voi, fara sa te simti prost. Binenteles, atat timp cat nici tu nu ai vrea asta.
Trebuie sa iti vezi bine pozitia, sa stii unde te afli astfel incat sa nu regreti mai tarziu.
PS. Daca vreodata ai de ales intre 2 barbati pe care ii iubesti, ar trebui sa il alegi pe al 2`lea. Daca l`ai fi iubit pe primul, al 2`lea nu ar fi existat
Daca cel cu care esti nu lucreaza de atata timp, atunci pentru ce mai e barbat! sigur se foloseste de tine! mai bine il lasi si te vezi mai mult cu celalalt. sau ii spui la actualul ca daca intr-o saptamana nu se angajeaza si el undeva atunci adio!
Atat de multe pareri aud si vad zilnic, nu stiu ce sa mai fac! Cateodata imi cine sa ii las naibii pe amandoi, sa nu aleg pe nici unul, ca sa zic asa, si sa stau singura. Doar ca mi-e atat de frica de singuratate de nici nu aveti idee. Este cel mai urat sentiment posibil! Nu stiu, astept pareri in continuare. Cred ca nu stiu nici eu ce vreau cu adevarat, dar e cam grav ca nu mai am 18 ani
Pe mine nu ma deranjeaza situatia in sine. Intr-adevar inainte de a fi cu mine avea multi bani din "combinatii"( nu va ganditi la droguri sau alte idiotenii), dar pentru ca stateam tot timpul in stres si il stiam departe de mine, i-am cerut sa termine cu ce facea si sa isi caute alt job. Eh, in Romania sunt inca multi comunisti si la interviu, chiar daca pe el il duce mintea si interviul este ok, ii spune sa astepte sa il contacteze, etc sau il intreaba direct ceea ce mi se pare o mare prostie: mai ai si alte tatuaje decat cele de pe maini, gat, si cand se pune sa ii zica... va imaginati.
Singura mea frica este ca poate candva nu voi mai putea lucra unde lucrez acum, sau poate nu voi mai lucra deloc (bebe, etc), ce voi face atunci?
"Dezaxatule" iti dau dreptate
Oricum sunt multe lucruri absurde in "Romanica noastra". De ce in alte tari din Europa vezi baieti, sau chiar fete, cu o gramada de tatuaje din ce in ce mai bizare pe ei si lucreaza fara nicio problema la banci, supermarket, malluri, politie si lista poate continua. Si fara sa si le ascunda cu o bluza lunga ( chiar daca afara sunt 40 de grade) sau sa se uite lumea la el de parca ar fi Iuda. Uneori ma intreb, nu suntem putin cam inapoiati?
Multi au conceptii invechite pe care nu ii le mai poate schimba nimeni niciodata. Si in plus, orice persoana diferita din orice punct de vedere ( freza ciudata, hobbyuri ciudate, percinguri, tatuaje, pasiuni ciudate, etc, etc, etc ) este foarte aspru criticata si, chiar, marginalizata.
Foxyyyyyyyyy întreabă: