| Gabriella24 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 4 luni la inceput totul era perfect ma suna mereu se vedea ca ii pasa si cu o luna inainte sa ne cunoastem el s-a angajat avea destul de mult timp liber dar acum nu mai are timp nici sa raspunda la telefon. S'a schimbat mult am avut aceasta discutie cu el si a spus ceva gen "nu vorbi asa numa la tine imi sta capul abia astept sa vina weekendul si sa ne vedem " pare destul de credibil si vreau sa precizez ca atunci cand ne vedem imi acorda multa atentie da problema e ca in ultimul timp nu prea mai are timp sa ne vedem. Asi vrea sa schimb acest lucru [sunt mai mica ca el] ce parere aveti? ce ar trebui sa fac? funda si vot mersi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu te auzi laughing? Nu are timp sa raspunda la telefon? Cat mama naibi iti trebuie sa apesi tasta aia nenorocita si verde si sa zici : "Iubita sunt ocupat te sun cand pot eu. ". Nu, nu cred ca nu are un minut si pentru tine. Doar daca are pe altcineva.

Eu zic sa "cercetezi " un pic si sa vezi daca nu are pe altcineva pentru ca e suspect.

7 răspunsuri:
| sorinL1 a răspuns:

Boss, munca iti mananca tot timpul. Cand o sa ajungi pe treaba ta, ai sa intelegi. Daca in weekend se poarta ok atunci clar ca nu are timp de sms-uri in timpul programului.

| Dominicc a răspuns (pentru sorinL1):

Raspusu lu' amVISEinterziseDeLege e unul feminin. din prisma ei.
Dar la ce a raspuns Sorin, e destul de clar si bine spus.
Cand o sa fi pe treaba ta, o sa intelegi ca nu o sa mai ai timp mult. si o sa vezi cum iti sar altii in cap ca nu le oferi si lor timp.
Pune-te in situatia lui un moment. Probabil nu ai cum.

Depinde de Job. Este foarte adevarat! Munca necesita timp.
Daca are un Job de birou. Atunci poti spune. In rest.

| Gabriella24 explică (pentru Dominicc):

Da... are un job de birou... in fine nu mai conteaza ne'am despartit. Dar mersii oricum :*

| Dominicc a răspuns (pentru Gabriella24):

Huh laughing ciudat

Persoanle care lucreaza la birou. au cele mai multe aventuri.

Mda laughing asa e... numa ca la noi a fost alt ceva nu o aventura. nu mai puteam continua. e mai bine pentru mine dar si pentru el asahee hee.

| Dominicc a răspuns (pentru Gabriella24):

Vine altu mai bun.

Da asa ehee hee am rezervewinking