| Lilia2621 a întrebat:

sunt cu prietenul meu de un an. Relatia merge bine, ne iubim mult, dar sunt putin confuza. Mereu cind avem relatii intime, ma simt ca si cum m-ar face o favoare. Niciodata nu i-am zis ca nu vreau, adica mereu cind el vrea, nu-i zic nu. Dar niciodata nu i-am zis ca eu vreau. Citeodata cind e obosit imi zice "scuze dar sunt obosit" fara sa-i zic eu nimic sau sa-l provoc, parca ar fi o obligatie din partea lui. Nu stiu ce sa fac, ma simt confuza. Ajutor. (va rog fara raspunsuri stupide )

6 răspunsuri:
| AliG a răspuns:

Hm.poate prin gesturile tale (prin comunicarea non-verbala) il faci sa creada ca ai nevoie de asta. Cine stie ce gandeste el. Degeaba te vaiti aici, vorbe cu el. Este artenerul tau de un an, nu mai sunteti la inceut. Vorbiti mult, vorbiti despre ceea ce va apasa. O sa va pierdeti usor daca nu exista counicare.

| SameMistake a răspuns:

Spune-i ca daca nu exista tragere de inima si din partea lui, nu merita continuarea acestei relatii.
Vorbeste cu el, intreaba-l daca simte ceva in acele momente sau o face doar de nevoie.

| madalinamadu a răspuns:

Poate încearcă doar să se scuze pentru a nu te dezamăgi pe tine. Poate are impresia că ţi-ai dori mai mult de la el.

| LoveSleep a răspuns:

Explică-i lui, nu nouă.
De ce pnm simți nevoia sa vorbești cu niște străini și cu el nu despre ceva ce va privește doar pe voi?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu el trebuie sa vorbesti asta! Comunicarea este esentiala! Nu trebuie sa iti fie rusine, jena. Spune-i ce ne-ai scris noua si vei afla raspunsul de la el! Noi nu avem de unde sa stim ce gandeste el, deci niciun raspuns nu va fi plauzibil, in afara de cel pe care el ti-l va da!