anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,sunt cu un baiat cu 5 ani mai mare si el deja m-a intrebat de sex insa am doar 15 ani si nu sunt pregatita si spune ca daca nu primeste ce doreste nu are rost sa avem o relatie serioasa.Nu inteleg de ce conteaza doar sexul intr-o relatie, cum ii pot spune asta?

30 răspunsuri:
| Noodlz a răspuns:

Daca nu iti respecta alegerea, inseamna ca nu e de nasul tau si ar trebui sa renunti.

| byka1986 a răspuns:

E clar ca... el vrea doar sex. Daca te iubeste, va avea rabdare cu tine, te va astepta. Sfatul meu, spune-i sa caute ceea ce doreste la altele, nu ceda happy

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, fugi de el cat mai departe.
Baietiii de varsta lui au,, nevoi sexuale'' pe care vor sa le satisfaca.
Daca el nu intelege ca corpul taua nu este pregatit pentru sex, lasa-l!

| Ionut_Andrei_1998_0ZH9 a răspuns:

Spune-i urmatoarele cuvinte : Daca pentru tine conteaza doar sex atunci PA!

| DNSK a răspuns:

Ce credeai ca te scoate in parc, la inghetata si seara te aduce acasa inainte de lasarea intunericului? ma gandeam ca generatia ta poate mult decat o naivitate care, din pacate e din ce in ce mai rar intalnita!

si vlajganul ala, ar ramane fara coloana dac-ar trece prin mainile tatalui tau

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru byka1986):

Asta da raspuns xD bravo, primesti un vot de la mine, chiar daca nu sunt "ownerul" intrebarii tongue

| byka1986 a răspuns (pentru anonim_4396):

Meeersi happy

| neutrino a răspuns:

Sexul este totul, iar ochii si trupul tau frumos formeaza decorul. In rest nu exista nimic, decat un joc cu aceste reguli simple.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu nu înțelegi că pe el îl interesează DOAR SEXUL?
Renunță la el, nu te merită.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu in orice relatie e asa. baiatul ti-a spus ca nu e interesat de tine ca persoana, ci numai de sex, nu incrimona relatiile, exista relatii bazate pe sentimente si relatii care se rezuma strict la sex (aventuri). Sincer, o fetita de 15 ani care umbla cu un barbat de 20 de ani are 99% sanse sa nimereasca intr-o relatie fara sentimente, bazata doar pe sex. daca nu esti interesata doar de sex de distractie, iesi din relatie, omul ti-a spus clar ca nu prezinti interes decat ca partenera de pat, fara sentimente si alte chestii.

| MirelaNicoleta a răspuns (pentru Ionut_Andrei_1998_0ZH9):

Poate ca si ea constientizeaza acest lucru dar ii este teama ca va ramane singura sad. Multe dintre noi am procedat asa, Marina trebuie sa te gandesti ca, chiar de vei accepta relatia sexuala de dragul de a nu-l pierde sau de a nu ramane singura mai devreme sau mai tarziu se va plictisi si de acest lucru va cauta ceva nou. Tu vei fi cea care va avea de suferit, asa ca ori suferi acum si te vei simti puternica ori suferi mai tarziu si te vei simti folosita. sad

| mgtow a răspuns:

Ala e un pedofil prost, da-l naibii si nu te mai gandi la iubiti asa devreme, curve au ajuns multe inainte de 18 ani, fi om nu pramatie

| JohnnyBi a răspuns:

Daca a zis ceea ce zici tu mai sus esti o proasta daca stai cu el. punct. atat.

| darrio2007 a răspuns:

Sexul este un accesoriu intr-o relatie.In primul rand primeaza respectul si increderea reciproca.Dar e clar ca dumnealui nu stie ce inseamna aceste lucruri. Vrea doar sex.Scapa de el.

| Fernando9Torres a răspuns:

Relatie resioasa? si ce dq itelege el prin relatie serioasa? Sex, sex si iar sex...nici macar dragoste nu e, ci sex straight face...cel mai bine ar fi sa mergi la el si sa ii spui "(ii spui cu un glas "moale")Auziii puiuuu vreau sa iti zic si eu ceva(si acuma urli) NE DESPARTIM!

| Xmadness a răspuns:

Iti sugerez sa il lasi sa plece. TIpul ala vrea doar sex de la tine, nu vrea o relatie daca e in stare sa iti spuna asta. si eu am 23 de ani ...iti spun din punctul de vedere al unui baiat de 23 de ani

| Markusfrtt a răspuns:

Daca el te iubea cu adevarat, daca chiar tinea la tine, nu iti cerea asta. Nu te iubeste, el vrea doar sex. Nu-i oferi ce isi doreste, chiar daca ti le el. Daca faci asta mai tarziu ai sa regreti. Chiar daca il iubesti si ai sa-l pierzi, nu-i oferi ce isi doreste. DAca ii vei oferi ce isi doreste, dupa asta te va lasa si va cauta alta. Chiar daca ii zici asta, el probabil de va lua cu vorbe frumoase, gen: "..nu te-as parasi niciodata, te iubesc prea mult. " Nu-l crede, daca intr-adevar te iubea nu iti cerea asa ceva, crede-ma. Deci, ar fi cazul sa-ti iei la revedere de la el. chiar da ti foarte mult la el. Nu face greasala asta, sa-i oferi ce-si doreste de la tine. Gandeste-te mereu inainte de a lua o decizie si nu odata si de mai multe ori. VEi gasi pe cineva care te iubeste, cineva care nu-ti fa cere asa ceva, cineva care care ar vrea doar sa-i oferi iubire ta.

| justsummer a răspuns:

Un adevar dureros te manipuleaza esti mai mica si datorita diferentei de varsta si de experienta stie exact ce sa-ti spuna ca sa cedezi. Esti la o varsta la care o diferenta de 5 ani intre tine si el nu este recomandata mai asteapta putin pentru baieti asa mari si bucura-te de perioada asta a vietii. Pentru sex vei avea timp toata viata pentru plimbat de mana in parc si saruturi furate mai ai doar doi ani nu-i irosi cu cineva care vrea doar sa profite de tine.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cand te vei maturiza iti vei da seama cat de important e sexul intr-o relatie. Tipul are 20 de ani, normal sa iti ceara deja sex, ce credeai ca plimbatul de manuta si pupatul pe bancuta in parc e suficient? te inseli, urla hormonii in el si tu esti prea mica pentru asa ceva. Sfatul meu este sa te desparti de el.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru byka1986):

Scuza-ma dar la 20 de ani trebuie sa fii tampit sa stai dupa o minora pana e pregatita. de ce abstinenta este considerata o dovada a iubirii? eu nu pricep acest lucru.

| NameHarris a răspuns:

Spune-i ca daca iti face un oral vei dori sa faci sex cu ellaughing)Nu fi prostutalaughing))

| elementhall a răspuns:

Numai sta cu el, pierzi timpul. Daca tu ai avea 20 de ani si ai sta cu un baiat care nu ar vrea sa faca sex cu tine cum ar fi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru toate animalele de pe planeta sexul este primordial. Omul este un animal de pe planeta. Ce ai inteles tu din asta?

| Jipa95 a răspuns:

Ca sa fiu mai explicit, si iubita mea a plecat acum cateva luni in Italia cu parintii la munca. Ea are 17 ani, eu 19. Relatia mea cu ea inainte mergea foarte bine nu ne certam, eram ok. Ehh..de cand a plecat nu am mai rezistat mult si nu mai suportam sa tot vorbesc cu ea pe net...relatia asta se destrama pe zi ce trece..nu mai simteam nimic pentru ea cat timp era plecata. Deci si sexul are rolul lui intr-o relatie dar eu te sfatuiesc sa nu accepti sa faci dragoste cu acel baiat daca u simti ca nu esti pregatita.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Ce nu intelegi oare? Relatia fara sex nu e relatie, e o prietenie platonica si gata! O relatie adevarata implica sex, altfel aia nu se numeste relatie, clar!
Si cele care sar rapid ca "e un pedofil, vrea doar sex, fugi"...ei bine, cred ca alea se tem de **** si nu inteleg faptul ca la 20 ani NU EXISTA relatie fara sex, mai ales ca nevoia asta e una din nevoile de baza ale omului. E ca si cum ai nega nevoia de a te hrani.
Cum vezi tu o relatie fara sex? Cu plimbari de manuta si pupicuri? Asta e o relatie pe la 14-15 ani, una platonica mai mult, in nici un caz o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Si e clar ca tu esti prea mica pentru a fi cu un baiat de 20 ani care nu va sta dupa fundul tau mai mult de 3 luni.

| AndCat26 a răspuns:

Nu ai ales baiatul potrivit.El are 20 de ani, cauta sa se distreze, nu sa aiba relatie serioasa.
Nu are rost sa mai stai cu el, lasa-l sa stea cu cine ii face lui poftele.
Nu la toti conteaza sexul in relatie, mai sunt si baieti care iubesc, si sunt dispusi sa-si astepte iubita.
Ii spui ca nu mai vrei sa fii cu el, ca iti poti gasi un baiat care e dispus sa te astepte, nu ca el.
Si ce crezi? Crezi ca daca te culcai cu el, statea serios cu tine? Stai linistita ca tot asa nu avea ganduri serioase.

| Salahadin73 a răspuns:

Ce-mi plac mie tipii de peste 20 care se "îndrăgostesc" de tipe de 15 ani.

| Aurelian_Dumitrașcu_1985 a răspuns:

Stai cuminte si da-i papucii. avand in vedere ca el are 20 de ani si tu 15. Se spune ca nu are importanta varsta dar avand in vedere ca tu esti minora. succes si vezi ce faci.

| 0rlando a răspuns:

Băiatul ăla e un pedofil și ar fi bine să te îndepărtezi de el.

| Murgeanu_Mihaela_1976 a răspuns:

Uneori baietii folosesc fetele doar pentu a obtine sex) iti vorbeste frumos la inceput pana ii oferi ceea ce vrea si dupa aia iti spune pa.Eu zic ca ar fi mai bine sa il lasi sa isi vada de viata lui si sa prosteasca pe alta. Succes scumpo