Nu forta lucrurile pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, tot acasa trebuie sa vii.
Nu ii poti convinge. Sunteti abia la inceputul relatiei. de aceea nu sunt nici parintii tai de acord.
Eh mai asteapta si tu o perioada si dupa aia zile hotarata la parinti tai ca vrei sa te muti cu el
Eu am cu totul alta parere intr-adevar orice ai fi tot acasa o sa ajungi. insa cred ca daca parintii tai sunt intelegatori oricand ai putea sa le explici totul si sa accepte eu deja de la 18 ani mi-am luat viata in dinti si stau singur ma descurc singur si mai ales parintii prietenei mele de 14 ani stiu ca fata lor a fost educata bine si ma cunosc si pe mine k nu is genu popo ca sa stau dupa fete numai pentru sex si putem sa stam oricand impreuna
De ce vrei sa te legi la cap de la varsta asta? Tu crezi ca-i asa simplu sa stai cu un barbat? Acasa, fac parintii toata treaba. In alta parte o sa fii nevoita sa te ocupi tu de treburile casnice: spalat, mancare, facut curat etc. Si nici n-ai idee cat timp iti ocupa. Lui ii convine, fiindca o sa aiba menajera neplatita.
Nu trebuie sa. iconvingi. Ei stiu cel mai bine ca relatiile intime tin de o familie intemeiata deja. Altfel, viitoarea casnicie va avea serios desuferit.
Ești pregătită să fi independentă, pe picioarele tale, să-ți iei un job, să ai grijă de tot ce e nevoie într-o gospodărie ( plătitul facturilor, gătit, spălat de rufe, călcat, curățenie, etc...)? Ai putea să le spui părinților tăi, că ai 18 ani și ai vrea să încerci să vezi dacă ești pregătită și suficient de independentă să întemeiezi o familie. Spune-le că e un fel de experiment pe perioadă determinată, că nu vrei să te arunci cu capul înainte și că ai nevoie de susținerea lor în cazul în care treaba asta nu o să meargă bine. Cu siguranță părinții tăi nu vor ca într-o zi să te căsătorești fără să ști la ce te înhami, nu? În plus nu poți afla cât de potriviți sunteți unul pentru altul până nu vă loviți de rutina traiului în comun și de greutățile vieții.
Apropo, eu m-am măritat la 19 ani și am o căsnicie fericită de 14 ani. Dar ceea ce funcționează pentru a persoană nu e întotdeauna valabil pentru alta. Așa că eu cred că un astfel de experiment este cea mai bună soluție, atât pentru viitorul relației voastre cât și pentru a-ți liniști părinții.
Stai fata acasa ca stai bine. Si eu am facut prostia ca la 18 ani am plecat de acasa, iar dupa cateva luni tot acasa am venit. Daca va mutati impreuna o sa va saturati unul de altu. II o vorba : mai rarut ca-i mai dragut.
Orice parinte viseaza o viata buna,mai buna pentru copilul lui.
Daca poti dovedi parintilor tai ca intr-adevar iti va fi mai bine alaturi de iubitul tau,poti pleca.
Independenta financiara,un serviciu bun, o locuinta decenta, vise de viitor, studii terminate si o dragoste vesnica.
Doar asa.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce te grabesti, totusi.
Pe cat de greu va este departe unul de celalalt.pe atat de greu iti va fi tie dupa.
Salut!
Eu zic ca mai bine nu te chinui sa ii convingi. Oricum nu vor fi de acord, si stii de ce? Pentru ca iti vorr binele.
Intr-adevar, poate nu va e asa usorsa intretineti o relatie la distanta. Daca voi CHIAR VA IUBITI, puteti trece si peste aceasta incercare. Poate peste cativa ani se poate pune si problema cu mutatul...
O zi buna iti doresc!