Mersi mult...am incercat sa vb cu el si la scoala si pe mess doar ca e orgolios..nu prea vrea sa ma asculte dar cu toate astea intreaba mereu de mine daca sunt bine si nici cu alta persoana nu ma lasa sa stau.
Iubire dupa 3 luni? Nu exista asa ceva. Daca tineai la el sau iti pasa de reputatia ta, nu mergeai in disco sa faci schimb de saliva cu oricine.
Da, stiu, sunt rea...
Omul cat traieste invata, de ce gresim de-aia devenim mai inteligenti asa ca pe data viitoare fi si tu mai discreta, cel putin a meritat acel sarut? :->
N-are nici un rost sa mai fiti impreuna. Este foarte clar ca el nu poate ierta escapada ta si ca increderea lui s-a spulberat definitiv. Orice ai face de acuim inainte, niciodata nu va mai avea incredere in tine, iar o relatie nu poate exista in absenta increderii. Invata pentru relatiile viitoare, ca tradarea nu se sterge cu un simplu "imi pare rau". Asigura-te intotdeauna ca faci numai lucruri pe care ti le poti asuma fara pareri de rau, ca poti in orice clipa sa-ti privesti partenerul in ochi si sa-i spui: eu nu te-am inselat nici macar cu un fir de par. Daca nu poti asta, nu te mai baga in relatii.
Nu cred ca e atat de prost sa se mai intoarca la tine. Dupa parerea mea a facut bine ceea ce a facut. Voi fetele gresiti mereu apoi va cereti scuze de parca nu s-ar fi intamplat nimic)
Pai eu cred ca nu trebuia sa te saruti cu acel baiat daca il iubeai pe iubitul tau! S-a simtit prost fata de tine, nu stiu ce sa zic. Lasa` ca mai sunt baieti in lumea asta care sa te merite cu adevarat pentru ceea ce esti. Am o intrebare ( ati avut si act sexual )? Daca ati avut si tu ai sarutat pe altul iti dai seama ca te va crede ....deci eu zic sa-i dai uitarre!. A da Dragutzuu serios? Noi fetele mereu gresim sau 99% voi baietii? Asa ca ):****
Și aici dau de tine
Devii suspect... mă îngrijorezi
De unde atâta ajutor din partea ta?
Hmmm... iubire enorma? dupa 3 luni? hai sa fim serioase. exista atractie dupa 3 luni, poti sa tii la el, dar nu exista iubire, dupa asa scurt timp. iar daca u chiar il iubeai asa cum zici nu t sarutai cu altu in discotek in vazul tuturor.practic l'ai facut d ras.eu sunt tot fata, dar sper sa nu fie asa fraier sa se impace cu tn.peste 1 an t vei si culc cu altu si vei zice la fel, k iti pare rau.sincer,treziti'va la realitate...
Las'o balta...peste o luna o sa t culci cu altu si o sa zici la fel. a fost o prostie si iti pare rau.
hmmmmmm, cine merita ajutor merita, cine pune intrebari aiurea si la " harneala" are raspuns pe masura
Da așa e. aha da. da da cum zici tu
Nu ți se pare frumos afară?!
Eu zic sa nu te mai chinui deoarece la orice viitoare cearta el iti va reprosa asta si tu va trebui sa taci fiindca esti vinovata. nu stiu daca se merita. cauta pe altul si nu mai face prostii.
Hmm ma mira numele, la ce raspuns ai dat, ma asteptam sa zici ca bine a facut. adevarata vb aia ca nu haina face pe om ) asa si tu cu nick-ul