| Itshardtobegirl a întrebat:

Sunt cu un baiat de 6 luni, suntem in aceeasi clasa la liceu. Cam de o luna si ceva se poarta distant si foarte rece cu mine. Ce credeti ca se intampla? Fara cuvinte jignitoare

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Butelia cu afectiune fata de tine s-a terminat. Ghinion!

| WildDream a răspuns:

Daca nu vorbesti cu el nu ai de unde sa iti dai seama de motivul exact. Noi putem sa ne dam cu parerea ca nu mai tine la tine, ca s-a plictisit, ca are probleme acasa, ca a cunoscut pe cineva mai interesant etc etc.

| buburuza2007 a răspuns:

Daca petreceti mult timp impreuna dragostea se cam pierde,deci luati-va o pauza si vezi ce se intampla,sau stai de vorba cu el si clarificati problema, poate si-a gasit alta fata si numai este atras de tine, poate vrea sa fie liber, deci discuta cu el, asa scapi si tu de indoieli si nu te mai macini

| Itshardtobegirl explică (pentru buburuza2007):

El a spus ca vrea sa luam o pauza, dar a doua zi mi-a spus ca ii e greu fara mine, dar tot asa se comporta.

| buburuza2007 a răspuns (pentru Itshardtobegirl):

Inseamna ca nu stie ce vrea simplu ba e alba ba e neagra, nu poate sa te joace dupa cum vrea el, fa tu primul pas si lasal.mai sunt baieti, oricum mai devreme sau mai tarziu asa se va intampla, va veti plictisi

| Capriciu a răspuns:

Buna! Posibil sa fie indragostit de altcineva, dar poate nu.Cel mai bine ar fi sa purtati o discutie intre 4 ochi si sa lamuriti lucrurile.Asa va fi mai bine.Bafta!

| Itshardtobegirl explică (pentru Capriciu):

Am incercat sa vorbesc cu el si mi-a zis ca nu este indragostit de altcineva

| Capriciu a răspuns (pentru Itshardtobegirl):

Atunci incearca sa il intrebi de ce este atit de distant si rece cu tine poate exista alt motiv.

| CheLoo23 a răspuns:

Buna happy legat de parerea mea la intrebarea ta este ca baiatul acela nu se poarta asa aiurea cu tine dintr-o data iai facut tu ceva sau probabil ii place alta fata sunteti prea tineri sunteti la liceu tot ce zboara se manaca pentru voi sau majoritatea incearca sa-l uiti stiu ca iti vine greu dar daca baiatu nu este langa tine sa te faca sa te simti o fata speciala nu are rost cautati jumatatea in alt inger (baiat)... sper ca te-am ajutat cum am putut happy mult noroc si nu suferi nu se poate nu se merita nu la ani tai fete sunt baieti sunt doar ca nu ti-ai dat tu seama inca happy

| xEndlessLove a răspuns:

Toti se comporta asa la un moment dat. Asa imi facea si mie iubitul meu saptamana trecuta, dar el mi-a explicat de ce se comporta asa si si-a dat seama ca-s suparata si si-a cerut scuze. Dar acum depinde ce are iubitul tau, cel mai indicat este sa vorbesti cu el si sa afli ce are de ce se comporta asa.

| PaulWalker1ST a răspuns:

Ori ii place de altcineva ori nu-i mai place de tine.E posibil sa aiba si ceva probleme personale,stai de vorba cu el, intreaba-l, si daca poti, ajuta-l, o sa aprecieze mult asta.

| lara0505 a răspuns:

Poate o cunoscut pe altcineva, ar trebui sa vorbesti cu el deschis si sa-i spui ceea ce te framanta.