Poate o cunoscut pe altcineva, ar trebui sa vorbesti cu el deschis si sa-i spui ceea ce te framanta.
Daca nu vorbesti cu el nu ai de unde sa iti dai seama de motivul exact. Noi putem sa ne dam cu parerea ca nu mai tine la tine, ca s-a plictisit, ca are probleme acasa, ca a cunoscut pe cineva mai interesant etc etc.
Daca petreceti mult timp impreuna dragostea se cam pierde,deci luati-va o pauza si vezi ce se intampla,sau stai de vorba cu el si clarificati problema, poate si-a gasit alta fata si numai este atras de tine, poate vrea sa fie liber, deci discuta cu el, asa scapi si tu de indoieli si nu te mai macini
Buna! Posibil sa fie indragostit de altcineva, dar poate nu.Cel mai bine ar fi sa purtati o discutie intre 4 ochi si sa lamuriti lucrurile.Asa va fi mai bine.Bafta!
El a spus ca vrea sa luam o pauza, dar a doua zi mi-a spus ca ii e greu fara mine, dar tot asa se comporta.
Am incercat sa vorbesc cu el si mi-a zis ca nu este indragostit de altcineva
Buna legat de parerea mea la intrebarea ta este ca baiatul acela nu se poarta asa aiurea cu tine dintr-o data iai facut tu ceva sau probabil ii place alta fata sunteti prea tineri sunteti la liceu tot ce zboara se manaca pentru voi sau majoritatea incearca sa-l uiti stiu ca iti vine greu dar daca baiatu nu este langa tine sa te faca sa te simti o fata speciala nu are rost cautati jumatatea in alt inger (baiat)... sper ca te-am ajutat cum am putut mult noroc si nu suferi nu se poate nu se merita nu la ani tai fete sunt baieti sunt doar ca nu ti-ai dat tu seama inca
Atunci incearca sa il intrebi de ce este atit de distant si rece cu tine poate exista alt motiv.
Toti se comporta asa la un moment dat. Asa imi facea si mie iubitul meu saptamana trecuta, dar el mi-a explicat de ce se comporta asa si si-a dat seama ca-s suparata si si-a cerut scuze. Dar acum depinde ce are iubitul tau, cel mai indicat este sa vorbesti cu el si sa afli ce are de ce se comporta asa.
Ori ii place de altcineva ori nu-i mai place de tine.E posibil sa aiba si ceva probleme personale,stai de vorba cu el, intreaba-l, si daca poti, ajuta-l, o sa aprecieze mult asta.
Inseamna ca nu stie ce vrea simplu ba e alba ba e neagra, nu poate sa te joace dupa cum vrea el, fa tu primul pas si lasal.mai sunt baieti, oricum mai devreme sau mai tarziu asa se va intampla, va veti plictisi