Exact aceiasi poveste am avut o si eu , poate sunt ei mai timizi, nu stiu ce sa zic, si prietenul meu evita subiectul, acum este invers, el vrea si eu nu prea, stai linistită, sunt sigura ca nu exista o a treia persoana, isi fe reveni el, la prietenul meu a cam durat o luna, nu imi mai aduc bine aminte, pupici
Nu e timid, nu știu ce sa fac nu vreau sa il las ca il iubesc....ma gândesc. Dacă va fi așa toată viața eu voi vrea și el nu?
Problema este doar de incompatibilitate de libido.
Dacă diferența de dorință nu e foarte mare, se mai poate compensa cu ceva masturbație.
Voi, pentru ca nu cititi - greu de inteles, cu netul la un singur click distanta! - nu stiti ca, spre deosebire de voi, pentru noi este totusi un efort, daca dureaza peste 15 minute!
Barbatul este multitasking la faza asta! Iar daca tu il mai si stresezi, ca vrei mai mult, e de inteles!
Discutati sincer si serios si incearca sa intelegi ca, este mult mai importanta Calitatea actului sexual si satisfactia emotionala obtinuta! Daca acestea lipsesc, atunci normal ca tu vrei zilnic!
Cand nu te vrea sau e obosit, nu ai decat sa te folosesti de degetele din dotare!
Daca chiar ai sa mai insisti, atunci chiar ai sa cresti riscul de a te insela. Ai mare grija!
Vaginele sunt foarte diferite, si gradul lor de maturizare senzoriala specifica difera de asemenea foarte mult!