Cred ca ar trubui sa il asculti. Daca te iubeste cu adevarai ramai langa el si se intoarce mama ta dar stu stii cel mai bine ce e rau sau bun pentru tine.
Cum adica sa vina ei aici ca doar ei au plecat? adica parintii tai sa lase Italia pentru Romania? du-te in Italia fugi cat mai departe de Romania. Stau de 5 ani in Anglia in Romania doar in vacante ma duc. Daca vin parintii tai la tine ce fac? unde se angajeaza in tara asta atat de mizerabila? Baieti gasesti cu gramada.
Stii ce ar fi tare? Sa iubesti pe cineva, iar acel cineva sa primeasca sfatul pe care l-ai dat si tu ''baieti gasesti cu gramada''
Mama e plecata de 7 ani (cand aveam 4 ani) parintii sunt divortati, si am vazut-o o singura data cand aveam 10 ani. Ma gandeam poate sa plec doar vara la ea.Stiu ca ma iubeste, dar face lucrurile asa dificile, ma pune sa promit ca nu voi pleca si daca nu rasp in 5 sec el pleaca ( am promis ca nu plec)... desi eu voiam sa astept sa vorbesc cu diriga( ca nu pot vorbii cu bunicii mei ca nu ma inteleg)
Parintii mei sunt divortati, si ambii sunt plecati in Italia in diferite parti, Tata nu o sa vina in Romania ca abia si a gasit de lucru, Da stiu baietii mai sunt, dar sunt cu el de un an si ceva, si sunt obisnuita cu el. As vrea sa plec in Italia, imi va fi mai greu sa invat limba.
Italiana e usoara in maxim 1 luna o inveti mai ales daca mai auzi si alte persoane care vorbesc pe langa tine.
Pai vezi parintii tai nu au cum sa vina, ce sa faca in Romania? e jale munca nu absolut nimic. Du-te tu vara asta in Italia si poate o sa vina si iubitul tau acolo va gasiti de munca ( nu e greu ) si traiti fericiti.
Am 15 ani Stiu ca pot invata repede Italiana mai greu imi va fi sa scriu. Prietenul meu e la facultate primul an si nu poate venii cu mine. Am hotarat sa ma duc doar vara la mama si sa fac liceul aici. ( Ea vrea sa raman la ea si sa fac liceul acolo) Acum e mai greu cum ii spun tatei, prietenul meu meu nu vrea ca eu sa raman acolo ci sa merg doar o luna doua vara.