| Sonia20202 a întrebat:

Sunt cu un barbat de 8 luni care este de etnie roma, are doar 8 clase si lucreaza la benzinarie. Se comporta foarte frumos cu mine si ma iubeste. Dilema mea este, sa raman sau nu cu el, in conditiile in care eu am terminat Aseul si acum sunt la master...
Va multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In pat nu este nevoie de facultati, ca nu te urca nimeni pe tavan, daca ai masterate.
Partnerul de viata ti-l alegi dupa sentimentele pe care le ai pentru el/ea, nu dupa cate clase are!

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nebanuite mai pot fi cararile domnului! thinking

| PetruPetruPetru a răspuns:

Dacă tu îl iubești, nu contează câte clase are. Atât timp cât simți ceva pentru el și el pentru tine.

| Ely1234567 a răspuns:

Daca îl iubești cu adevărat ce contează câte clase are. Și apreciază faptul ca se poartă frumos cu tine înseamnă că te iubește cu adevărat...

| SG1995 a răspuns:

Cum să o zic, nivelul de școalarizare nu este egal cu nivelul de inteligență, dar aici e vorba de compatibilitate, tu termini masterul el are 8 clase, el te înțelege pe tine, îți înțelege problemele, e la nivelul tău de mentalitate?
Dacă aveți mentalitate cât de cât similară, și înțelege anumite chestii despre viață chiar dacă are doar 8 clase atunci merită, dacă diferențele dintre voi e prea mare atunci mai bine rupi de fașă relația decât să iasă urât.

| SG1995 a răspuns (pentru PetruPetruPetru):

O relație nu merge doar pe sentimente bune, cel puțin nu dacă vrei una de durată. Atracția dispare, iar ce rămâne la urmă e personalitatea și atașamentul cultivat.Deci chiar dacă clasele nu sunt relevante, un mod similar de-a percepe lumea e, altfel e cu chiu și vai.

| PașaHassano a răspuns:

Mai tarziu vor aparea frustrarile din partea lui. Tu te invarti in cercuri cu oameni cat de cat inteligenti iar el umbla cu oameni fara carte, prosti adica laughing

| RAY a răspuns (pentru PașaHassano):

Ce afirmtie aiurea si lipsita de logica sunt multi care termina o facultate si nu stiu ce vor, nu are legatura inteligenta cu cate clase ai

| RAY a răspuns:

In timp ce uni fac facultati si stau pe bani parintilor uni si muncesc,a avea facultate nu esti om inteligent,daca asa era aveam tara plina de geni, unu cu facultate ala inca mai e puiu mami, nu te considera superioara fara de alti ca nu ai de ce, sunt atatea pers cu bani si cu liceu neterminat, aia nu au frecat menta pe bani parintilor, in Germania de pilda te pregateste de munca de mic in ro de frecat menta

| Sofer a răspuns:

Poate sa fie mai inteligent de cât alți cu facultate. Despre ce vorbim?

Răspuns utilizator avertizat
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu pot să înțeleg ce poți să vorbești cu o persoană de etnie rromă, cu 8 clase și un job neinteresant. Într-o relație nu contează doar sentimentele, dacă ar fi suficiente nu ar mai exista despărțiri. Nici facultatea nu te face un intelectual, doar că-s două trasee de viață paralele și rare sunt șansele să fie compatibile.
Cu chestia cu ''fă ce simți'' nu-s de acord că multe fac ce simt după ce-s bumbăcite într-o relație și rămân cu boul pentru că,, au sentimente''.
O.K, aveți sentimente, dar viitor aveți?
Crezi că o să-l poți integra în lumea ta?
Crezi că o să rămână toată viața la nivelul ăsta?
Crezi că nu o să fie frustrat de diferențele dintre voi?
Știu un singur caz de tipă cu studii + țigan cu câteva clase, care a ajuns într-un final să o izoleze de prieteni și a convins-o să-l întrețină rolling on the floor
Ai grijă, cele mai multe cazuri de violență domestică provin din medii sărace, lipsite de educație sau de școală (le-am despărțit intenționat).
Faptul că deja îți pui întrebarea dacă e ok să stai cu el arată că deja îl vezi inferior și te îndoiești de viitorul vostru.

| Andreeush a răspuns:

Dacă îl iubești ar trebui să nu asculți ce zice lumea.
Liceul poate să îl termine oricând dacă vrea.

| tanlady31 a răspuns:

Sincer nici nu stiu de unde sa încep! stau și ma gândesc in primul rând daca acest baiat știe ca tu măsori iubirea in nr de facultăți sau masterate! fata Draga fix acum 12 ani am fost in același situație și eu am terminat cibernetica și am cunoscut un baiat de etnie Roma cu 8 clase cu care sunt și acum și am o fetița minunata! nu regret nici o secunda decizia mea in ciuda părerilor! in dragoste 1+1 fac tot 1 asa ca las-o mai ușor cu știința ca nu merge, când ai asemenea întrebări și te uiți in gura lumii e clar ca tu personal nu ai nici o treaba cu el, el poate da! el muncește nu fura dragostea se bazează pe sinceritate și respect nu pe teoria relativității! pe mine soțul meu m-a ajutat sa îmi iau masteratul de femeie și diploma de mama! succes mai departe