Tot respectul pentru tine .
Pai, scoate-l din casa, te duci la el si ii spui : ''Hai afara''. Eu nu refuz niciodata o invitatie, daca nu accepta, te dai la el, adica chestii din astea dragute, is irezistibile .
Daca nici asa, joaca-te si tu ce se joaca si el, vezi acolo comunicare pe Sype sau TS ori RC.
Noroc
Nu este o problema foarte grava incat sa te superi si care n-ar avea solutie, ar trebui sa-l intelegi intr-un fel, sa vorbesti deschis cu el, doar este prietenul tau. Daca nu i-ai spune lui aceasta chestie, n-ai avea cum sa rezolvi problema. Trateaza-l cu un ton cald si deschide-ti inima in fata lui.
Comunicati deschis...el nu poate sti ce ne-ai spus noua, vorbeste cu el si fa-l sa se simta bine in prezenta ta :*
Mai faceti activitati impreuna. Ai putea sa-l intreb de subiectul lui preferat "jocuri", sa-ti recomande unul si apoi sa va jucati impreuna
Cat urasc eu obsedatii astia de jocuri. Pff, fi tu mai tupeista si spune-i tu direct ca vrei sa fi cu el, dar despre "il iubesc" nu stiu de unde puteti spune voi ca iubiti pe cineva asa usor, sa-l placi e cu totul alta chestie.