| Adryydream a întrebat:

Buna happy sunt de doua luni cu un baiat si el este genul obsedat de calculator. Nu a avut prietena pana acum si nu prea imi acorda atentie dar cu toate astea eu il iubesc (inainte de asta eram cei mai buni prieteni). Sunt zile in care vorbeste foarte mult cu mine si chiar vorbeste foarte frumos si se comporta foarte dragut, dar sunt zile in care vorbeste foarte putin cu mine pentru ca se joaca. Eu nu vreau sa il deranjez si sa il sacai cu mesajele pentru ca consider ca are si el dreptul sa stea cu prietenii lui si nu trebuie sa vorbeasca mereu cu mine dar cu toate astea eu sunt foarte sensibila si ma supar daca nu imi acorda atentie (lui nu i-am zis niciodata asta). Va rog sa imi spuneti cum ne-am putea imbunatati comunicarea. Funda happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot respectul pentru tine happy.
Pai, scoate-l din casa, te duci la el si ii spui : ''Hai afara''. Eu nu refuz niciodata o invitatie, daca nu accepta, te dai la el, adica chestii din astea dragute, is irezistibile laughing.
Daca nici asa, joaca-te si tu ce se joaca si el, vezi acolo comunicare pe Sype sau TS ori RC.
Noroc happy

9 răspunsuri:
| miru20cmrecords a răspuns:

Mias dori foarte mult sa te ajut dar habar n-am ce sa zic. bafta

| LoLiPoP101 a răspuns:

Comunicati deschis...el nu poate sti ce ne-ai spus noua, vorbeste cu el si fa-l sa se simta bine in prezenta ta :*

| Cristyan21 a răspuns:

Cum ne-ai spus noua ce ai vrea el sa faca spune-i si lui

| Iasmiine a răspuns:

Nu este o problema foarte grava incat sa te superi si care n-ar avea solutie, ar trebui sa-l intelegi intr-un fel, sa vorbesti deschis cu el, doar este prietenul tau. Daca nu i-ai spune lui aceasta chestie, n-ai avea cum sa rezolvi problema. Trateaza-l cu un ton cald si deschide-ti inima in fata lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ii zici ca ai dori mai multa atentie, iar el ar trebui sa aprecieze faptul ca nu vrei sa-l deranjezi.Comunicarea e cheia!

| BvBFan a răspuns:

Cat urasc eu obsedatii astia de jocuri. straight face Pff, fi tu mai tupeista si spune-i tu direct ca vrei sa fi cu el, dar despre "il iubesc" nu stiu de unde puteti spune voi ca iubiti pe cineva asa usor, sa-l placi e cu totul alta chestie.

| ioanaAn a răspuns:

Mai faceti activitati impreuna. Ai putea sa-l intreb de subiectul lui preferat "jocuri", sa-ti recomande unul si apoi sa va jucati impreuna laughing

Răspuns utilizator avertizat
| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Jucati un joc horror. Se va speria si te va lua in brate.
Spor!