| Georgiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Buna! Sunt fata și am 19 ani. Mereu am avut o atracție fata de fete deși nu am încercat sa ma dau la vreuna. Acum câteva săptămâni am întâlnit o fata care este mai mare ca și mine. Ne-am sărutat și mi-a plăcut, ea ar vrea sa "ne iubim" dar nu am mai încercat sa o fac cu o fata și nu știu cum sa procedez. (ea nu este lesbi)

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cauta-ti un baiat, ca vei fii mai castigata.
Relatia cu fetele este una platonica, de prietenie, asa ca intre fete.

| wildthing a răspuns:

Cum adica nu stii cum sa procedezi? Daca esti atrasa de femei dpdv sexual, nu stii ce ti-ai dori sa faci cu ele? Ar trebui sa stii, altfel in ce consta acea atractie? Ei bine, nu trebuie sa urmezi vreo procedura, doar pentru ca asa ai auzit ca se face, ci trebuie sa faci ce-ti place tie. E atat de simplu. Nu stiu de ce ti se pare complicat. Fa ceea ce-ti place, ceea ce te face sa salivezi atunci cand te gandesti la ea.
Si de ce ai simtit nevoia sa specifici ca ea nu e lesbi? Poate nu e lesbi, dar cel putin bisexuala tot e. Cu siguranta e atrasa de femei, altfel nu ar vrea sa faca sex cu tine, nu?

| mihai69 a răspuns:

Nu spun că sunt j'de mii de filmulețe pe net, dar până la urmă contează mai mult ceea ce vi se potrivește vouă, nu ce și cum fac altele.
Așadar, cu răbdare și tandrețe încercați și vedeți ce merge și ce nu.

| SillyPete a răspuns:

Pur și simplu, go with the flow.

| cristinutafrumushikapupik a răspuns (pentru Violleta2022):

Buna violleta iti prezint aceasta noua inovatie numita homosexuali!

| cristinutafrumushikapupik a răspuns:

Iti propun sa nu faci nimic daca ea e hetero ca dupa aia iese naspa, sunt multe tipe care nu s straight, o sa ti gasesti una!

| Violleta2022 a răspuns (pentru cristinutafrumushikapupik):

Nu-i nici o inovatie, ca homosexuali sunt de cand lumea si pamantul dar fata asta nu stie ca este normal sa ai simpatie pentru o alta fata, fara sa fii atrasa sexual si fara sa ai sex cu ea.
Acelasi lucru se intampla si cu baietii si sunt convinsa ca si tu ai prieteni foarte buni cu care nu ai sex, ci doar o prietenie f stransa.
Nu sunt copilas sa nu stiu ce vorbesc, am lucrat foarte multi ani atat cu gay cat si fete lesbi si am discutat cu ei destul de mult, asa ca, stiu comportamnetul si mentalitatea lor.

| Maria50134 a răspuns:

Ce vrea inima ta și ai iei