Bună, cel mai bine este sa discuti cu el fața in față nu pe Facebook, ai 25 de ani el ce varsta are? Cind mai mergi data viitoare la biserica cauta sa vorbesti cu el, si vezi daca se leaga ceva intre voi, mult succes.
Vezi ca ceea ce ai facut tu se numeste,, catfishing"adica te-ai dat drept altcineva decat cine esti.Sa nu mai faci niciodata treaba asta ca iti faci probleme singura.
Decat sa ii trimiti cerere pe Facebook sau sa iti faci cont fals mai bine il abordai in realitate, fata in fata si ii propuneai sa iesiti in oras cand e liber.
Sau gaseai un subiect de discutie cu el si faceai rost de Facebookul sau numarul de telefon a lui.
Bună, ii poți da cerere de pe profilul tău și să îi scrii un mesaj referitor despre biserica ( da, atât de banal poate sa fie), dar este ok sa o faci pe neștiutoarea, ca ai o nelămurire.
El o sa îți răspundă cel mai probabil și o sa poți trece de la un subiect, la altul.
Mult succes!
Buna.Nu mi se pare normal ca la 25 de ani as te comporti ca o fata de 13 ani.Intra direct in vorba cu el si lasa conturile false? Asa e cel mai productiv.Eu nu cred ca i-ar pica bine sa afle ca esti tu de pe alt cont.Ar fi ciudatel pur si simplu.