| Gina2 a întrebat:

Sunt foarte confuza si am nevioe de ajutor...Am 15 ani si prietenul meu 24 pentru a avea o relatie de durata trebuie sa ma culc cu el.El mi-a promis ca nu se desparte de mine daca ma culc cu el mi-a spus ca a avut o relatie de 4 ani dezile cu o fata(este adevarat)Dar nu stiu ce sa fac as vrea sa imi pastrez virginitatea dar imi place foarte mult. AJUTATI-MAAAA, multumesc mult:*

Răspuns Câştigător
| Myrru a răspuns:

Nu, deci asa ceva! pffff...nu fa prostia asta el e mult mai mare decat tine si la prima ocazie isi va gasi o fata de varsta lui si va sari in bratele ei imediat! nu fa asa ceva, daca te iubeste cu adevarat te va astepta iar daca nu atunci cred ca tu trebuie sa decizi ce faci mai departe! Gandeste-te putin inainte sa faci ceva ce dupa aceia s-ar putea sa iti para rau ca ai facut-o. Nu te lua dupa altii care iti spun ca e bine! nu e deloc bine, diferenta de varsta e destul de mare iar tu esti prea mica. Nu fa o frostie! Stiu ca nu vrei sa il pierzi dar nu e bine! el are aceasta dorinta pentru ca e destul de mare si experimentat, dar tu...gandestete ca sunt si niste riscuri mari pe care tu trebuie sa ti le asumi inainte sa faci asta! multa BAFTA! ai mare grija, gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva! :*

24 răspunsuri:
| GabiArian22 a răspuns:

Daca ti-a promis inseamna ca se tine de cuvant ca in zilele astea promisiunea e sfanta! Doar nu crezi asa ceva vrea doar sa te... Parerea mea e ca daca te iubeste va sta cu tine si fara sex happy o perioada

| dydya118 a răspuns:

Un simplu sfat: daca chiar te iubeste atunci te iubeste pentru ce esti tu si nu pentr-u ca sa se culce cu tine. Pe bune ai 15 ani el 24, e mai mare si ar trebui sa inteleaga ca virginatatea e ceva important pentru o fata.
Te-ai gandit ca el vrea sa se culce cu tine si poate dupa iti da gara? eu zic ca daca nu esti hotarata ca sa o faci cu el atunci nu o face si nu te lasa influentata de el.

Răspuns utilizator avertizat
| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Este hotararea ta, daca nu vrei sa faci asta nimeni nu poate sa te oblige.In plus tu esti minora, el este major si ar putea fi acuzat de pedofilie daca se culca cu tine

| ζøvعღ a răspuns:

E clar ca nu vrea decat sa te culci cu el. Daca era un baiat ok,nu iti cerea asta si mai ales nu gasea pretextul asta. Poti sa ai o relatie de lunga durata si fara sa te culci cu el, o relatie nu se bazeaza numai pe asa ceva, ci pe sentimente, respect, intelegere.Consider ca la 24 de ani este destul de matur sa inteleaga. Daca ar fi dupa mine nu as face prostia asta...acum depinde de tine si de cat de pregatita esti pentru asa ceva.Ai grija:*!

| Inemes a răspuns:

thinking
Daca te iubeste cu adevarat nu iti punea conditia asta straight face
Te sfatuiesc sa nu iti pierzi virginitatea doar la gandul ca nu te va mai parasi straight face
Ai grija de tine! kiss

| Anamaria1234567 a răspuns:

Zii ca nu vrei. Ca nu esti pregatita. Si atunci, daca va zice ca vrea sa va despartiti asta inseamna ca a vrut doar o 'prospatura' si nimic mai mult. Daca te iubeste, te asteaptawinking

| Outspoken19 a răspuns:

Cati dobitoci pe TPU, cum ma 24 de ani? Ala e intreg la cap? Tu-l in rasa lui de dobitoc, e decizia ta, nu te poate obliga sa faci sex cu el, daca o face fara acordu tau, se poate acuza pedofillie. Apropo : Nota 10 ca vrei sa-ti mentii virginitateawinkingbatting eyelashes

| Laura46 a răspuns:

Off..vesnica problema. Fete micute cu baieti mult mai mari. Uite, daca tu ai fi avut acum 22 si el 30 nu era problema asa mare. Avand in vedere ca esti virgina, si el te ia cu promisiuni.mie imi suna din start a vrajeala.Nici un baiat nu va sta numai cu tine doar daca te culci cu el. Poti sa o faci si zilnic, daca va aparea alta care sa ii atraga atentia pe tine te va lasa in secunda 2, sau daca e un pic smecher te va tine si pe tine de rezerva.Are 24 de ani, ce cauta cu o fata de 15? Tu ai etape prin care trebuie sa treci cu un baiat de 17-18 ani, ce trece de varsta asta deja are ceva experienta pe tema asta.Nu te obliga nimeni sa iti incepi viata sexuala daca tu nu ai incredere in el, daca nu vrei acum pur si simplu.

| AAMTeq a răspuns:

Daca te-ar iubii cu adevarat ar putea sa mai astepta pana vei fii tu pregatita, nu acum. Daca te va astepta poate ca te iubeste cu adevarat dar daca iti impune asta pentru o relatie cu el inseamna ca vrea doar sa o faca cu tine si atat. Cum am spus, daca te iubeste poate sa astepte, pana la urma ar trebui sa te iubeasca si pentru caracterul tau nu numai pentru corp. Incearca sa-i spui sa astepte pana vei fi tu hotarata sa faci acest pas. Fundaa? puppy dog eyes

| Demonull a răspuns:

Haha o alta fraiera care va crede in cuvintele unei ciori abia iesite din colivie iar mai tarziu va plange tot aici, ca X a parasit.o.Vezi daca te joci cu putica e posibil sa doara burtica! mai ales ca X ..ehe cine stie la cate a umblat. Vrei ajutor? ori ii dai out si vei gasi un baiat pentru tine, ori ramai cu el si crezi in vrajeala aceasta si pregates-te sa fii tare pentru ce va urma.tongue

| Demonull a răspuns (pentru Demonull):

Pregateste-te

| lolly a răspuns:

Nuuuu...u! Este cea mai proasta alegere. Vrea sa te pacaleasca si vrea sa profite de tine! A stat 4 ani de zile cu acea fata pentru ca i-a oferit ce a vrut(sex), iar cand s-a plictisit a parasit-o.Nu vrei sa te simti batjocorita si folosita. Daca te iubeste in primul rand nu-ti spunea asa ceva. Daca te iubea nu conta asa ceva in relatie!
Virginitatea este un pas important, o data in viata o ai...nu i-o oferii cui nu o merita.Baiatul este un nesimtit! Fi desteapta!
Apropo...Un baiat de 24 de ani ar trebui sa aiba o relatie cu o fata de varsta cu el, sau cel putin apropiata, gen 18+. Este prea mare pentru tine.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fii sigura ca nu veti avea o relatie de durata daca conditia este sexul. Daca ar avea macar o vaga dorinta sa aveti o relatie de durata, nu s-ar grabi si te-ar astepta cat este nevoie. El pur si simplu vrea sa te duca repede in pat si apoi sa scape de tine. fac pariu ca nu erati nici macar de 6 luni impreuna cand ti-a pus conditia asta. daca am dreptate si a ridicat aceasta problema inainte sa impliniti 6 luni de relatie, e cazul sa fugi cat vezi cu ochii de un asemenea pedofil care nu incearca nici macar sa pastreze niste minime aparente.

| dariaelena a răspuns:

Daca tu nu vrei, nu trebuie sa te culci cu el; in schimb el daca te iubeste ar trebui sa te inteleaga, nu sa te preseze sau sa te santajeze; asta mi se pare o aberatie.Iti incepi viata sexuala cand esti pregatita si iti doresti cu adevarat, nu doar asa pentru ca iti place de persoana cu care esti.Eu zic sa mai astepti o perioada.

| Metempsihoza a răspuns:

Daca chiar ar tine la tine nu te-ar presa, inseamna ca doar cauta o consolare fizica [psihica e mai greu] pentru ca e ranit din cauza tipei cu care a stat 4 ani. Relatiile care depasesc doi ani nu se termina asa de flori de mar si lasa urme adanci, poate dura chiar si ani sa uiti [chiar si la tineri] asa ca nu fii convinsa ca vrea ceva serios cu tine. Sau poate vrea, de ce nu ar vrea? Numai ca amintirea fostei nu l-ar lasa sa fie asa cum trebuie cu tine si lucrurile vor ajunge rau.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Prietenul meu e mai mare ca mine, si cu tema "virginitatea" (eu eram virgina), mi-a zis ca ma va astepta cat va trebui. M-a asteptat 1 an jumate, si inainte de asta chiar am vorbit cu mama mea, si ea ne-a zis ca nu e bine asa devreme, si el a ascultat cu sfantenie cuvintele mamei, dar am tot insistat eu... si mi-a dat dovada de iubire.Dar in cazul tau, singurul lucru care vrea e SEX, fiindca daca n-ar vrea sex, ar fi lasat sa mentionezi TU tema asta pentru prima data, cand te simteai pregatita. Deci nu iti spun cu parere de rau, dar nu are rost sa pierzi virginitatea cu asemenea persoana. Din curiozitate, de cat timp sunteti impreuna?

| knoxfcsb a răspuns:

Da id tau si iti zic eu cum s afaci ca e mult de spus oricum nu te culca cu el oricearfi

| LineGuide a răspuns:

Daca ti-a promis inseamna ca nu e asa.Repet cu alte cuvinte: promisiunea e facuta pentru a fi incalcata. Daca te culci cu el, nu va mai avea acea curiozitate, deci pa sentimente, pa relatie.
Mult noroc!

| Lindaaa a răspuns:

Hei! totutssi nu cred ca este iubirea vietii tale! totusi socot ca la sotul tau trebuie sa fii virgina ca daca nu ii va fi rusine ca te-ai culcat cu toti! ai 15 ani sti linistita o sa ai parte de mai multe idile! daca ai s-o faci te asigur ca ai sa regreti!

| RoxanikaManu22 a răspuns:

Daca te simti obligata si te preseaza cu asta, mai bine dai papucii. nu stiu daca se va tine de promisiune ceea ce nu prea cred asta. si eu st in aceeasi situatie ca si tine. eu am 15 ani si prt meu are 24. suntem de 9 luni impreuna. si pana la 6 luni nu mi-a sp nimic de a face sex si chestii. si atunci prima data totul a venit de la sine, nu am fost presata de el... pot spune ca tine la mine, mi-a dem multe pana acum si continua sa faca asta. te pup si ai grija de tine si sfatul meu ar fi sa te desparti de el...

| Spartanul07 a răspuns:

Lol la ce diferenta de varsa este nu prea cred ca o sa tina mult... mai sunt si baieti care doar profita de fete... sau poate cher tine la tine. vorbeste cu el si afla parerea lui

| Gina2 explică:

Multumesc mult tuturor pentru sfaturi!:*:*

| shaormaru2000 a răspuns:

Pai exista 2 optiuni, ori faci sex cu el si iti pierzi virginitatea, ori faci sex anal si ramai virgina