| adriiiana77 a întrebat:

Sunt foarte ingrijorata! Am încercat sa fac sex anal cu prietenul meu pentru prima data, nu a intrat și nici nu a ejaculat, nu am folosit prezervativ. Sunt șanse sa rămân însărcinată? Contact sexual vaginal nu am avut niciodată! Va rog din suflet sa ma ajutați!

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu crezi ca mama ta te-a scos pe fund? Ori ca, pe acolo se fac copii?
De ce dumnezeu va apucati de facut sex, daca habar nu aveti de anatomia organelor voastre sexuale?

| adriiiana77 explică (pentru Violleta2022):

Stiu ca nu pe acolo se fac copiii, dar vream sa stiu dacă exista posibilitatea unei sarcini, sau dacă vreun spermatozoid ar fi putut ajunge in vaginul meu.

| EcceHomo a răspuns:

Incearcă şi sexul vaginal sau oral, aşa ai mai multe şanse de a rămâne însărcinată. Doar dintr-o tentativă de sex anal, şansele sunt puține.

| Violleta2022 a răspuns (pentru adriiiana77):

Ce este "vream"?

| adriiiana77 explică (pentru EcceHomo):

Nu vreau sa rămân însărcinată, de asta am pus întrebarea

Daca tot stii cum s fac copii, explica-mi si mie atunci, cum faci sex prin anus si ies copii prin vagin?
Sunt 2 gauri diferite cu functii diferite si fara legatura intre ele, deci, imposibil sa ai sex in anus si sa ramai gravida!

| mihai69 a răspuns:

Nu ai nicio șansă în acest fel.

| Freya1 a răspuns:

De ce intreti relatii sexuale fara sa stii nimic despre asta?
Logic ca nu ramai insarcinata daca faci sex anal.

| lusyniuu a răspuns:

Ok poate ar fi mai bine sa termini cu prostiile astea si sa iti vezi de treaba nu ai cunostinte deloc despre contactul sexual de subiectul asta. mă îndoiesc că esti la o varsta potrivita da încerci asa ceva si sa stii ca nu va fi asa placut chiar un prieten băiat mi-a spus sa nu incerc pentru ca toate partenerele lui au spus ce e cam neplăcut si dureros daca nu esti obisnuita.
acum. după spusele tale nu are cum. prin sexul anal doar daca ar fi ejaculat si ar fi curs pe tine pe zona vaginului doar atunci ar exista o posibilitate in rest nu vad cum sa se intample asta.

| HazelEyes77 a răspuns:

Stai linistita nu ramai gravida facand sex anal poate doar daca ai ghinionul si lichidul seminal ajunge in vagin dar asa ceva e exclus in cazul tau deoarece partenerul nici macar n a ejaculat.

| corbulalbrosu a răspuns:

SEXUL ANAL, nu se practica asa ''hai s-o face'' pur si simplu in joaca, cum cred/considera majoritatea celor neavizati, fiindca de fapt necesita o anumita pregatire minutioasa, care practic este destul de greu de realizat. Din acest motiv NU este recomandat sa se intretina asa "pe fuga" fiindca s-ar putea ca rezultatul sa fie dezastruos. Trebuie sa recunoastem vrem nu vrem, ca anusul NU reprezinta acea zona a corpului pe care femeia sa accepte sa o exploreze cu ''placere'' chiar si de catre iubit, mai ales dupa ce fac eforturi sa fie frumoase, ingrijite si sa emane mereu un miros cat mai placut. Un sex anal nereusit, poate sa-i distruga foarte usor aceasta imagine! Din acest motiv se face dus anal (clisma) pentru a goli colonul de fecale cu scopul de a igieniza si a crea locul gol necesar in care sa patrunda penisul pentru a evita situatia neplacuta de manjire a penisului cu fecale.De asemenea este nevoie sa folosesti lubrefianti de calitate deoarece anusul si colonul nu produc secretii lubrefiante cum sunt cele produse de vagin. Fara lubrefiere sexul va fi intotdeauna foarte dureros mai ales in cazul in care partenerul are un penis gros si nu foloseste prezervativul. Fara o buna lubrefiere, in urma unei penetrari mai in "forta" se produc/apar fisuri anale, foarte dureroase, care se pot infecta foarte usor si se vindeca foarte greu. Din acest motiv, practicarea sexului anal necesita foarte mult discernamant. Presupunerea privind posibilitatea de a ajunge sperma pana in zona vulvei si de acolo sa poata sa si patrunda in vagin, si astfel sa ia nastere o sarcina, reprezinta o utopie, imposibila. laughing Multa sanatate!

Daca nu vrei sa ramai insarcinata, atunci nu te joci de-a sexul!
Ca sexul facut fara pic de cunostinte generale, duce la sarcini nedorite si la boli cu transmitere sexuala.

| antonimilk a răspuns (pentru Violleta2022):

De mult voiam să spun ceva de genul, așa )