Mah in primul rand sa fiu sincer cu u relatiile la distanta nu pre functioneaza sh mai ales la adolescenti. voi nu v-ati vazut fata-n fata si eu unu nu cred ca la 14 ani pleaca el de la bucuresti pana la iasi.nu vreau sa iti frang inima dar cred ca si-a gasit pe altcineva din moment ce te trateaza cu indiferenta sau vrea sa iti dea papucii dar nu are curaj sa ti-o zicaimi pare rau viata uneori poate fi foarte dura
Te scuza varsta pentru intrebarea ta!
Ce sa-ti spun mai mult decat ca asta o sa-ti fie invatatura de minte pe viitor!
Pai este o relatie doar pe mess? Nu va cunoasteti? Atunci scuzama dar nu este o relatie. Te poti astepta la orice.Bafta la agatat baieti acolo la tine n Iasi lasa-i pe cei de la distanta : ca nu are rost crede-ma
Pasarica, nu trebuie sa intri in panica pentru un baiat; vb cu el si spune-i ca vezi diferentele acestea spune-i ca ai vrea sa iti acorde mai multa importanta iar daca vezi ca inca continua sa fie rece cu tine fa-i si tu la fel iar daca nici asa nu are nici o reactie, atunci cauta-ti pe altcineva! Offf! De ce nu mai am anii tai?
Nu fii atat de sigura ca nu te inseala. Din tot ce am citit. Mie mi se pare ca baiatul e cam plictisit.sau probabil s`a saturat sa stea singur aqolo.Adica relaiile la distantsa nu prea au durat.
Dar xcum daca esh sigura ca nu te inseala atunci ar fi bine sa purtati o discutie serioasa si sa ii ceri socoteala
Mult succes! :*