Nu este deloc amuzant sa stii! Este foarte bine, deoarece esti mai speciala! Aproape toate fetele se saruta de la 11, 12 ani! Cu cat mai tarziu cu atat mai bine! De la un sarut mai e un pas mic pana la alte prostii! Oricum tu esti in avantaj pentru ca iti patrezi sarutul pentru o persoana speciala! La fel ca tine! Nu mai fi ingrijorata! Pana la urma nu e mare lucru un sarut! Atunci cand te vei indragosti, vei avea primul tau sarut de acolo din inima! Bafta multa:*
Ei lasa ca nu e ceva iesit din comun, o sa iti gasesti pe cineva care sa te placa, si asa sa stii ca pentru toti exista o alta pereche...
Iti recomand sa lasi deoaprte tigarile cand mergi prin club sau daca nu se poate sa mesteci un Orbit sa-ti improspateze respiratia deoarece am observat ca cei care fumeaza miros a latrina.
Se spune ca fiecare are perechea sa in aceasta lume, nu te increde in aceasta, foloseste fiecare atuu al tau, imbraca-te intr-o rochie mulata, putin decoltata, foloseste pantofi cu toc si nu ai sa scapi neobsevata si multi isi vor pierde capul incercand sa-ti ajunga la inimioara.
Imi cer scuze, am crezut ca te pot invita la o tigara dar se pare ca nu vei consuma decat un suc de lamaie.
anonim_4396 întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: