| dancenyng a întrebat:

Sunt iarasi eu. Ieri m-am despartit definitiv de prietenul meu. Eu am vrut asta. Ei bine. Aseara mi-a scris ca daca il las, nu mai are pentru ce trai. Mi-a scris zeci de mesaje, dar nu i-am raspuns la niciunul. In ultimul mesaj mi-a scris ca dupa jumate de ora sa-i spun daca vreau sa mai fim impreuna. Iar daca nu o sa-i raspund, el se va sinucide. Nu am vrut ca sa se sinucida, dar nu i-am raspuns. Nu cred in povesti de astea cu sinuciderea din partea dragostei. Acum nu intra pe site, telefonul e in afara ariei de acoperire. Prietenii lui nu doresc sa-mi spuna despre el. Deci de aici am 2 intrebari. 1) Am facut corect ca nu ii raspundeam la mesaje. 2) Chiar ar fi putut sa se sinucida? Va rog fara jigniri.

16 răspunsuri:
| DarkAndDreary a răspuns:

1) Poate ca nu. Puteai sa-i spui sa te lase in pace.
2) E posibil doar sa vrea sa vada ce reactie ai. Poate si-a inchis telefonul si i-a spus prietenilor lui sa nu vorbeasca cu tine. Daca s-ar fi sinucis prietenii lui ti-ar fi spus. Si cine isi inchide telefonul inainte sa se sinucida?

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Ceea ce face el e santaj emotional. nu ceda nici unei forme de santaj. pasul 2 e sa apeleze la mila ta sau sentimentele de vinovatie, spunand ca de nu te intorci la el se va sinucide. Ii va trece.

| BlackOpal a răspuns:

Nu se va sinucide, vrea sa te sperie si sa te întorci la el! Asa mi.a făcut si mie un fost iubit, îmi trimitea mesaje in care zicea ca a luat otrava si îsi lua adio, după care dadea mesaj spunând ca otrava nu a avut efect. straight face In fine, după vreo doua zile era bine mersi, atât doar ca nu am mai vb de atunci.

| dancenyng explică (pentru BlackOpal):

Poate ai dreptate... Dar cu citeva luni in urma cind inca nu-l cunosteam, chiar incercase sa se sinucida. Dar l-au gasit la timp si l-au dus la spital. Atunci tot pentru o fata incercase.

| BlackOpal a răspuns (pentru dancenyng):

Eu cred ca atunci cand un om vrea sa se sinucidă, o face si gata. Băiatul e cam instabil... Sincer, nu inteleg cum de ai acceptat sa fii cu el, având in vedere ca a încercat sa se omoare pentru fosta. Era foarte posibil sa se repete acest lucru!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne sinucidem din motive neaparat obiective, gandim sinuciderea de mult timp sau suntem maniaci dupa ea, o facem existential nu din relatii neaparat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca s-ar sinucide, care ar fi pierderea? Daca cineva este atat de cretin incat sa recurga la un astfel de gest pentru atat de putin, sinuciderea ar fi un serviciu adus in folosul omenirii.

| DeeaMarry a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu parintii lui cat mai repede. Spune-le despre amenintarile lui.
E mai mult decat evident ca baiatul asta are o problema grava si trebuie sa consulte urgent un psiholog!

| Sidonia07 a răspuns:

Suicidul este de cele mai multe ori comis din disperare, a cărei cauză este adesea atribuită unei boli mentale cum ar fi depresia, tulburarea bipolară etc (problema este la el)urmeaza-ti drumul tau in VIATA TA, nu in viata altuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteai sa-i raspunzi si sa-i explici une; e chesti.
Un baiat cand pierde ce iubeste pierde tot pentru un baiat fata lui e sprijinul lui ca un stalp de rezistenta cand ea pleaca totu s-a dus.

| NoRegretsxx a răspuns:

Ce teatru obosit. Ce fatalau de gagiu ai avut.
Da ai facut bine ca nu i-ai raspuns. Dupa aia te mai imbarliga putin sa va impacati.
Daca e asa tamp da orice e posibil.
Dar fii fara grija ca nu a facut nimic. Eventual pisu in pantaloni.
Prietenii lui daca facea ceva grav iti garantez ca iti spuneau.
Ce face el se numeste teatru.

| Blamely a răspuns:

Nu știu cât de bine sau rău ai făcut că nu i-ai răspuns. Oricum, mă îndoiesc că s-ar fi sinucis, deși există cazuri.

| Anonimus77 a răspuns:

Nu e frumos deloc ceea ce faci. Eu am ramas prieten/amic si cu fetele care m-au inselat si care mi-au adus luna de pe cer, nu se procedeaza asa. Dupa spusele lui probabil te iubeste si nu gasesti pe bulevard asemenea baieti. Ai grija

| rena33 a răspuns:

Nu sa sinucis stai calma, e putin suparat pentru ca e nasol sa ramai fara prietena, dar ignora-l cat de mult sa vada ce a pierdut, fi tare!