Buna,
DIn punctul meu de vedere ai facut un pas pe care nu trebuia sa-l faci si anume ai ales sa vindeci un om ranit care iubeste pe altcibineva. Un baiat, ca si o fata ii trebuie timp ca sa se refaca dupa ce sufera intr-o relatie sau a tinut foarte mult la cineva, de aici apar si problemele si ceea ce se intampla.
De ce spun asta pentru ca daca tu ai fost langa el cand a suferit s-a atasat de tine, numai ca atunci cand nu va mai suferi nu te va mai putea vedea ca un partener ci poate ca o persoana care a fost langa el. Este foarte important cand iubesti pe cineva sa ii fii alaturi, dar sa nu-i spui ca iul iubesti sau ca tii la el decat atunci cand suferinta trece si stii ca si-a revenit cu adevarat.
Se observa din ceea ce ai scris ca tu mai ai sentimente pentru el, sentimente frumoase, care sper sa gaseasca locul acolo unde trebuie si acolo unde doresti, dar din punctul meu de vedere este timpul sa-l lasi pe el sa faca urmatorii pasi si sa nu mai marturisesti din plin ce si cum si sa lasi actiunile sa vorbeasca de la sine. Cineva intelept a zis la un moment date fapte nu vorbe si asta iti recomand si eu.
Zmbeste,
El nu a fost intr-o relatie cu fata respectiva.Aceea fata nu l-a placut niciodata doar se juca cu el si el stia dar spunea ca nu o poate uita.Iar cand mi-a spus ultima oara ca vrea sa fim mai mult decat prieteni mi-a spus ca nu vrea sa o mai lase sa isi bata joc de el ca o uraste si ca ii e doar o simpla amica.Nu cred ca a vrut sa fie cu mine pentru ca i-am fost alaturi la suferinta pentru ca oricum ii eram si ca amici.Problema e ca eu nu il pot crede ca ma iubeste si mi-a spus ca nu stie cum sa demonstreze.Sa-i spun eu ce vreau sa faca.Dar eu nu stiu ce sa-i spun
I-am spus si se enerveaza ca nu stie cum sa imi demonstreze.Nici eu nu stiu ce sa fac
Cum? Daca el mi-a spus ca ma iubeste dar nu stie ce trebuie facut pentru a arata lucrul asta si prin fapte.Mi-a zis sa ii spun eu ce sa faca.
Aștepți, totul se va liniști în timp. O să vezi.
Ce vârste aveți?
Iubirea a ajuns să te umilească.
Te-ai lăsat prea ușor în fața lui, dar tu ai dreptul să ai îndoielile nu el.
Ai tot dreptul să întrebi orice supărare nu are el dreptul să se supere.
Stiu dar ma gandesc ca poate ma iubeste si chiar nu stie cum sa demonstreze si eu continui sa ii zic ca nu il cred
Nu te inteleg. Nu crezi ca te iubeste dar ai jucat exact dupa cum a cantat el. Stai de vorba cu el poate s-o fi indragostit omul subit.
beausingurlamasamea întreabă: